Magazin 03.07.2020.

MAJKA ROMANE PANIĆ: Plašim se šta ću sve saznati, jer i ovo što znam jedva sam podnijela

Pjevačica Romana Panić uhapšena je nedavno u Australiji, zbog pljačke bankomata.

Vest je dočekana s nevjericom – pojedine kolege su oštro reagovale na ovu vijest, pojedini su je podržali tvrdeći da je u pitanju neki nesporazum, a evo šta kaže njena majka.

Gordana Panić iz Banjaluke kaže da “od sramote ne izlazi na ulicu”, ali i da nije znala da “Romana toliko luta po svijetu”, prenosi Telegraf.

“Ne znam šta da vam kažem. Još uvijek ne znam detalje, možda je tako i bolje. Plašim se šta ću sve saznati, jer i ovo što znam jedva sam podnijela”, rekla je Gordana za Telegraf.rs i dodala da je ljuta na kćerku.

“Romana mi se još uvijek nije je javila, a možda i ne smije da me pozove. Mnogo sam ljuta na nju i ne samo ljuta već i razočarana. Velika je to bruka i sramota što se desilo. Iskreno da vam kažem, nisam ni znala da je iz Italije otišla u Australiju”, rekla je Romanina majka.

Iako je željela da bude jaka, Romanina majka priznaje da joj nimalo nije svejedno zbog ružnih riječi upućenih njenoj ćerki, te priznaje da bi i, pored svega što je uradila, željela da je čuje kako bi saznala kako je, ali ne zna ni koga da zove ni šta treba da kaže.

(SB/banjaluka.net)