Region 18.11.2020.

MAJKA SEDMOMJESEČNE BEBE: Snježana Zoranović porijeklom iz Banjaluke nestala u Čačku

ČITANJE: 2 minute

Snježana Zoranović, rođena u Banjaluci, koja je trenutno nastanjena u Čačku nestala je prije destak dana, javljaju srpski mediji.

“Snježanu smo poslednji put videli pre 10 dana i od tad je svaki dan tražimo. Tokom ovih deset dana dobili smo nekoliko informacija koje su se ispostavile kao netačne”, kaže Snježanin suprug Marko.

“Kako vreme odmiče njen nestanak mi je sve čudniji, jer zašto bi majka sedmomesečne bebe, koja je psihički vrlo stabilna i odogvorna, otišla bez traga?”. Ovim rečima, deset dana nakon neprestane potrage za Čačankom (rođenom u Banjaluci)  Snježanom Zoranović, o detaljima njenog nestanka priča Marko, njen suprug.

Snježanu su ukućani posljednji put vidjeli 7. novembra između 10.30 i 11.00 časova prijepodne. Kazala im je da ide da prošeta i nije se vratila…

“Telefon joj je od tog dana nedostupan i ni na jedan način ne možemo da je dobijemo. Kod sebe je imala samo ličnu kartu. Već deset dana organizujemo potrage za njom, pretražujemo sva mesta na kojima bi mogla biti, ali do sada ništa od toga nije dalo rezultata”, priča Snježanin suprug.

Kako je kazao, Snježana i on imaju sedmomjesečnu bebu i upravo zbog toga mu je nevjerovatno da je tek tako nestala.

“Moja supruga je izuzetno psihički stabilna osoba, vrlo odgovorna i uzorna majka. Nije imala nikakvih problema… Znam da nekad porođaj utiče na žene, ali kod Snježane ništa nije ukazivalo na to. Svakog dana je bila sa bebom i brinula je o njoj”, kaže zabrinuti Marko.

U potragu za nestalom ženom, osim Markovog oca i njihovih prijatelja, uključili su se i pripadnici jedinice Civilne zaštite grada Čačka.

Na Instagramu je pokrenut profil preko kog se dijele apeli da se pomogne u potrazi za Snježanom, a njene fotografije danas su preplavile društvene mreže.

(E.M/banjaluka.net)