Magazin 23.04.2019.

Mališani pjevali u Banjaluci povodom Dana grada

ČITANJE: 1 minuta

Djeca iz vrtića, u organizaciji Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, danas su povodom Dana grada u Muzičkom paviljonu parka “Petar Kočić” održala tradicionalnu manifestaciju “Najmlađi voljenom gradu”.

Marijana Zrnić, pomoćnica direktora Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, rekla je da je kao i prethodnih godina njihova ustanova učestvovala, dala doprinos i čestitala svima Dan grada prigodnim programom u okviru manifestacije “Proljeće u Banjaluci”.

“Ove godine su učestvovali mališani iz vrtića ‘Tijana’ i ‘Radost’, kao i djeca iz drugih vrtića koji su nosioci aktivnosti našeg hora ‘Đurđevak'”, kazala je Zrnićeva.

Ljubinka Dragojević, šefica Odsjeka za obrazovanje u Gradskoj upravi, istakla je da su najmlađi svima najdraži i da su oni najveće bogatstvo RS, ali i cijelog svijeta.

“Sa svojim zabavnim programom, u kojem su plesali, pjevali i veselili se, poželjeli su najljepšu čestitku gradu povodom rođendana sa samo jednom jedinom porukom – da nam vječno živi grad u kojem će najmlađi, ali i svi drugi moći srećno raditi, živjeti i kretati se slobodno”, rekla je Dragojevićeva.

(Nezavisne)