MANIFESTACIJA POVODOM SVJETSKOG PRVENSTVA “Orlovo gnijezdo” u Banjaluci

Manifestacija “Fudbalski grad” u znaku je Svjetskog prvenstva u Rusiji i biće održana u šest gradova u Republici Srpskoj, i to u Banjaluci, Gradišci, Trebinju, Palama, Sokocu i Bijeljini.

“Ove godine, pored turnira Jelen kup, organizujemo još dvije manifestacije. Biće postavljena i zvanična navijačka zona reprezentacije Srbije ‘Orlovo gnijezdo’, kao i M:tel junior kup. ‘Orlovo gnijezdo’ će biti postavljeno na Trgu Krajine, a M:tel junior kup je na programu 22. i 23. juna”, rekao je Sergej Močević iz udruženja Centar za edukaciju, omladinu i sport, koja je organizator manifestacije “Jelen fudbalski grad”.

(Nezavisne)

Gradonačelnik sa direktorima škola, počinje sanacija…

Grad Banja Luka je rebalansom budžeta obezbijedio 200.000 KM za sanaciju osam banjalučkih osnovnih škola, te 140.000 za sanaciju krova Tehničke škole, rekao je gradonačelnik Igor Radojičić nakon današnjeg sastanka sa direktorima ovih škola.

OVOG LJETA Kulturna dešavanja i u atrijumu Gradske uprave

Povodom Svjetskog dana muzike, Grad Banja Luka ozvaničiće početak projekta pod nazivom „Kultura u prolazu“, kojim će se dati mogućnost za održavanje različitih kulturnih sadržaja u prostoru atrijuma Gradske uprave.

OBILJEŽAVANJE GODIŠNJICE PROBOJA KORIDORA U nedjelju besplatan prevoz u Duge njive

Povodom obilježavanja Vidovdana i proboja koridora, u nedjelju 24. juna, Grad Banja Luka  organizuje besplatan prevoz građana u Duge njive (Modriča). Polazak tri autobusa planiran je u 6.30 časova sa stare autobuske stanice (Vidovdanska ulica), a povratak je predviđen po završetku obilježavanja, istog dana u popodnevnim časovima. Program obilježavanja: 9.00 časova – sveta arhijeriska liturgija;