Vijesti 15.03.2017.

Manijak napao djevojku kod Gradskog olimpijskog bazena, dobio po glavi i pobjegao

ČITANJE: 2 minute

Manijak koji je prije nekoliko dana napao majku i dijete u blizini Gradskog olimpijskog bazena u Banjaluci ponovo je bio u akciji, a ovaj put meta mu je bila djevojka.

Fantom ju je uhvatio oko struka dok je hodala ulicom Veljka Mlađenovića, ali ga je ona udarila i tako otjerala od sebe.

– Vraćala sam se s posla i kada sam prošla ispod željezničkog nadvožnjaka nedaleko od Gradskog olimpijskog bazena, osjetila sam da me neko prati. U mračnom dijelu ulice neko me je s leđa uhvatio oko struka i silno prepao – kazala je žrtva manijaka, ne želeći da joj pominjemo ime.

Dodala je da se u trenutku napada naglo okrenula i vidjela mlađeg muškarca kojeg je mahinalno udarila u glavu.

– On se tada odmakao, malo me pogledao i pobjegao. Mene je tek tada uhvatila panika, pa sam potrčala ka Policijskoj akademiji i “Toplani”, iako je on otišao – kazala je ova Banjalučanka.

Prema njenim riječima, zna da je sličnih napada bilo i ranije u pomenutoj ulici i da do sada niko ništa nije preduzeo.

– Ulica u kojoj se sve dešava je mračna i nema rasvjetu, a iako su ti slučajevi prijavljivani, niko se nije udostojio da je osvijetli. Radim u blizini i znam da je i prije dvije godine isto napadnuta žena. Policija za sada nikoga nije uhapsila – rekla nam je napadnuta djevojka.

Osim žene s djetetom koju je manijak napao početkom marta, na njegovoj meti se nedavno našla i maloljetna djevojčica, što je izazvalo posebnu zabrinutost kod roditelja.

U banjalučkom Centru javne bezbjednosti saopštili su da im do 14. marta nije prijavljen nijedan slučaj napada u blizini Gradskog olimpijskog bazena u ulici Veljka Mlađenovića.

– Iz medija smo dobili informacije da je ranije bilo napada na žene i već smo preduzeli određene provjere. Pozivamo sve žrtve da takve slučajeve prijave i kažu šta im se desilo, radi što bržeg pronalaska napadača – rekli su u policiji.

Opis

Napadnuta djevojka manijaka je opisala kao mlađu osobu koja je najvjerovatnije bolesna jer je po izrazu njegovog lica primijetila da sa njim nije nešto u redu.

– Kada sam ga udarila, samo je ćutao i čudno me pogledao, te pobjegao. Izgledao mi je kao da je psihički bolestan – rekla je napadnuta djevojka i dodala da slučaj još nije prijavila policiji.

(glassrpske.com)