Vijesti 14.10.2015.

Marić: Sve političare iz RS pozvaću u “Parove”

ČITANJE: 2 minute
maric
Milomir Marić, novinar i glavni i odgovorni urednik Televizije Hepi, pozvao je vodeće političare iz Srpske, kako one iz vlasti, tako i opozicione, u popularni rijaliti-šou “Parovi” koji se emituje na njegovoj televiziji.

On je  rekao da će zbog načina na koji se političari u RS ponašaju i kako u posljednje vrijeme nastupaju u javnosti uskoro poslati pozive za ulazak u “Parove” svim poznatim ličnostima sa ovdašnje političke scene.

Marić je primijetio da trenutna politička situacija u Srpskoj podsjeća više na rijaliti-šou nego na političku borbu ozbiljnih ljudi, zbog čega se, kako kaže, i odlučio da ponudi prostor političarima u “Parovima”, prije svega iz SNSD-a i SDS-a.

– Gledajući šta se sve dešava u posljednje vrijeme na političkom nebu Srpske i kako nastupaju politički lideri, došao sam na ideju da bi jedino rješenje za izlazak iz ove mukotrpne rijaliti-sage, bio dolazak političara u pravi rijaliti. Za RS bi najbolje bilo da vodeći političari, a kandidata je mnogo, zamijene Zmaja od Šipova u “Parovima”. Ako samo pogledate Zmaja, koji je uspio da od jednog divljaka postane možda i najkultivisaniji učesnik našeg šoua, sigurno je da bi to djelovalo i na političare – tvrdi Marić.

Prema njegovim riječima, na osnovu onog što se trenutno može vidjeti na političkoj sceni Srpske, “Parovi” bi bili jedan vid doškolovanja za sve kojima će uputiti poziv.

– Čas razmišljam o jednom, čas o drugom političaru kao najboljem kandidatu, ali mislim da neću pogriješiti koga god da dovedem. Vjerujem da bi se svi oni lako prilagodili u “Parovima”, bar po onome što mogu da vidim iz njihovog ponašanja. Uglavnom, moj plan je da, pošto sam Zmaja od Šipova već resocijalizovao, otvorim konkurs za političare iz RS koji bi se takmičili da zamijene Zmaja u “Parovima”, a da njega pošaljemo da obavlja njihove funkcije. To je najsigurnija opcija za izlazak iz političke krize u RS – rekao je Marić.

 

(Press)