Politika 15.11.2020.

Marko Savić proglasio pobjedu u Milićima

ČITANJE: 1 minuta

Кandidat SNSD-a za načelnika opštine Milići Marko Savić proglasio je pobjedu na lokalnim izborima.

Iz Izbornog štaba SNSD-a saopšteno je da je Savić osvojio 2.609 glasova, a njegov protivkandidat Nikodin Đurić iz SDS-a 1.460 glasova.

Prebrojani su glasovi sa svih redovih biračkih mjesta, a čekaju se glasovi mobilnog i kovid tima, kao i glasovi putem pošte, koji, kako kažu u izbornom štabu SNSD-a, neće bitnije promjeniti rezultat izbora za načelnika.

Savić se zahvalio građanima opštine Milići koji su izašli na biračka mjesta, a posebno onima koji su mu ukazali povjerenje.

On je rekao Srni da je izbor za načelnika opštine velika odgovornost i da njega i njegove saradnike očekuje dosta posla.

“Moramo se potruditi da ovo povjerenje koje smo dobili od građana na najbolji mogući način opravdamo. Nastavićemo kontinuitet onoga što smo ranije započeli kada je riječ o izgradnji infrastrukture, te drugim projektima koje smo započeli, a i onima koji su u planu”, rekao je Savić.

On kaže da će biti realizovano ono što su iznijeli u svom programu.

Na lokalnim izborima u opštini Milići za načelnika opštine i odbornike u Skupštini opštine pravo glasa imalo je 8.300 građana

(Srna)