MAZALICA: Stanivuković stoji iza nemira u Banjaluci

Srđan Mazalica, poslanik SNSD-a u Parlamentu Republike Srpske smatra da se organizatori skupa koji je održan tog dana u Banjaluci itekako mogu dovesti u vezu sa narodnim poslanikom PDP-a, Draškom Stanivuvkoićem.

“Pavle Knežević, Bojana Gajanović i Anja Grubečić su sve vrijeme, a to se može vidjeti iz raznih fotografija, učestvovali u kampanji Draška Stanivukovića. On bi trebalo da objasni da on stoji iza tog skupa i milionske štete koja je pričinjena. Neko bi trebalo da snosi posljedice i da tu štetu nadoknadi građanima i gradu Banjaluka. Međutim, on se vadi i govori da ne zna tog momka, kako on svojom imovinom ne bi morao da plati štetu”, kaže Mazalica.

Poslanik SNSD-a takođe poručuje Stanivukoviću da objasni da je Pavle Knežević, za koga on tvrdi da je sticajem okolnosti njegov komšija, zapravo jedan od njegovih prvih saradnika.

“On je izabran u Savjet MZ Petrićevac upravo na prijedlog NVO iza koje stoji Stanivuković, a što se može vidjeti iz osnivačkih dokumenata”, poručuje Mazalica.

Јuče je Policijska uprava Banjaluka podnijela Osnovnom sudu u Banjaluci zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv troje organizatora skupa koji se dogodio 30. decembra, a nakon kojeg su demonstranti spriječili održavanje koncerta Harisa Džinovića.

(arv)

NOVI SIMBOLI BANJALUKE U toku pripreme za realizaciju tri međunarodna arhitektonska konkursa

Međunarodni arhitektonski konkursi na osnovu kojih će se definistati izgled kongresno konferencijske dvorane, mosta u Docu, te centralnog područja grada biće objavljeni do kraja februara. Radi se o projektima koji bi trebali s jedne strane da omoguće da Banjaluka dobije reprezentativne objekte koji će biti njeni simboli, a s druge strane da obezbijede privredni i

DODIK: SDA izigrala načelni dogovor

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas u Istočnom Sarajevu da je SDA izigrala raniji načelni dogovor i da je SNSD ponovo izigran od Bošnjaka kada je riječ o formiranju vlasti na nivou BiH. “Formirali smo Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH i Kolegijum Doma. SDA je tu utrpala svoje kandidate, a onda su pobjegli

Fudbaleri Borca krenuli sa pripremama, čeka se Boateng

Prozivci u Fudbalskom klubu Borac koju je obavio trener Darko Vojvodić prisustvovala su 34 igrača, među kojima su i novajlije iz Voždovca Aleksandar Mirković i Aleksandar Pajčin koji se u banjalučkom prvoligašu nalaze na probi. 

ISKORISTITE NEODOLJIVU M:TEL PONUDU: HBO sadržaji za hladne januarske dane

Najbolji odmor nakon novogodišnjih tulumarenja, upravo je onaj koji ćete provesti u svom domu uz dobre filmove i serije. A za vaše potpuno uživanje ispred TV ekrana pobrinuo se i m:tel sa svojom aktuelnom ponudom za nove i postojeće korisnike TV Paketa – besplatan HBO dodatni paket koji možete da aktivirate do kraja januara i