Region 09.07.2024.

MEDIJI: Muškarac koji je htio da se ubije u Budvi još živ, nije Šarićev kum

ČITANJE: 1 minuta

Bogoljub Stanić iz Pljevalja koji je danas prilikom hapšenja pucao sebi u glavu nije kum Darka Šarića, kojem se trenutno sudi u tri postupka pred Specijalnim sudom u Beogradu, saznaje informer.rs.

Iako je prvobitno bilo objavljeno da je Pljevljak u kumovskim vezama sa Darkom Šarićem, ovo su negirali dobro upućeni izvori.

– To je glupost. Ta osoba nema nikakve veze sa Darkom Šarićem, osim što su iz istog mesta. I ne poznaju se dobro – rekao je izvor za informer.rs.

Pljevljak je pucao sebi u glavu u lokalu u jednom hotelu u centru Budve, kada su ga opkolili specijalci i pokušali da ga privedu. Prethodno, policajcima je prijavljeno da neko preti samoubistvom, rečeno je “Vijestima” nezvanično iz Uprave policije.

– Dežurnoj službi prijavljeno da jedno lice u hotelu u Budvi viče i preti da će izvršiti samoubistvo. Policija je upućena na lice mesta i prema ovom licu nije preduzimala službene radnje, već je on pokušao izvršiti samoubistvo iz vatrenog oružja pucajući u predelu glave. Po poslednjim informacijama, još uvek je bio živ. Prema njemu nije bila usmerena nikakva akcija policije već je postupljeno po prijavi da lice preti samoubistvom”, kazali su iz policije.

On je hitno transportovan u kotorsku bolnicu.

“Vijesti” saznaju da je taj muškarac u policijskim spisima evidentiran kao operativno interesantno lice.

Oznake: Budva, samoubistvo