Sport 20.12.2022.

Mesijeva objava “oborila” internet FOTO

ČITANJE: 1 minuta

Argentinski fudbaler Lionel Mesi objavio je fotografiju sa trofejem Svjetskog prvenstva i istog momenta je bilo jasno da će ona obići svijet.

Mesi je u 36. godini života osvojio jedini trofej koji mu je nedostajao i tako se prema mišljenju većine istakao kao najbolji fudbaler svih vremena.

“Mi smo šampioni svijeta! Toliko puta sam to sanjao, toliko sam želio, ne mogu da vjerujem… Hvala puno mojoj porodici, svima koji su me podržali i svima koji su vjerovali u nas. Još jednom demonstriramo da smo mi Argentinci, kada se borimo zajedno i ujedinjeni, sposobni da postignemo ono što smo zacrtali. Zasluge pripadaju ovog grupi koja je iznad svakog individualca, to je snaga svih koji se bore za isti san koji je bio i san svih Argentinaca… Uspjeli smo! Ajde Argentina, jeb**e”, napisao je Mesi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

U trenutku pisanja ovog teksta, ta objava ima čak 37,5 miliona lajkova i trenutno se nalazi na trećem mjestu po tom parametru u istoriji Instagrama.

Ispred je samo njegova reklama za Luj Viton sa Kristijanom Ronaldom, koja je objavljena neposredno prije početka Mundijala, dok je na vrhu, vjerovali ili ne, još uvijek fotografija jajeta.

Oznake: Argentina, Leo Mesi