Biznis 16.11.2015.

Metalac inox posuđe po 50% nižim cijenama u Tropic i mojMarket trgovinama

ČITANJE: 1 minuta
KULINARIA
U svim Tropic i mojMarket trgovinama započeo je novi Projekat lojalnosti pod nazivom Kulinaria – umjetnost kuvanja.

Ovim projektom Tropic i mojMarket nagrađuju vjernost svojih kupaca i korisnika kartica Klub osmijeha i Club Card, dajući im mogućnost da uz sakupljene markice dođu do vrhunskog Metalac inox posuđa, po cijenama nižim za 50 odsto.

Projekat lojalnosti Kulinaria provodi se ekskluzivno u svim Tropic i mojMarket trgovinama. Za vrijeme trajanja projekta kupci će moći kupiti proizvode uključene u projekat lojalnosti Kulinaria po redovnoj cijeni ili uz popust od 50% kada kupovinom u mojMarket i Tropic trgovinama sakupe određeni broj naljepnica.

Mehanizam za ostvarivanje popusta od 50% na Metalac inox posuđe iz programa Kulinaria je vrlo jednostavan. Za svakihpotrošenih 10,00 KM u Tropic i mojMarket trgovini, kupac dobija jednu naljepnicu te sa određenim brojem sakupljenih naljepnica ostvaruje popust od 50% prilikom kupovine proizvoda uključenih u ovaj projekat. Korisnici kartice Klub osmijeha i Club Card, do popusta mogu i brže, jer im je potreban manji broj naljepnica za ostvarivanje popusta. Naljepnice se sakupljaju do 15. februara, a popust od 50% sa sakupljenim naljepnicama može se iskoristiti do 29. februara 2016. godine.

Kulinaria je linija inox posuđa izrađena od nerđajućeg čelika vrhunskog kvaliteta i u skladu sa najvišim svjetskim standardima. Zbog svojih karakteristika omogućava zdravo kuhanje s minimumom vode, prženje bez masnoće i samim tim očuvanje vitamina, minerala i arome. Značajna je ušteda energije i vremena u procesu pripreme hrane, a može se koristiti i na indukcionim pločama. Odlikuju je brojne funkcionalne prednosti, koje će zasigurno svima olakšati boravak u kuhinji.

(PR)