Sport 04.04.2016.

Mihajlović na tankom ledu, Berluskoni želi novog trenera

ČITANJE: 1 minuta
mihajlovic
Mijalović je sinoć bio blizu smjene, poslije poraza u Bergamu, pobjesnjeli Berluskoni je kako piše “La Repubblica” telefonirao iz svoje vile u Arkoriju Gallianiju sa idejom da Mihajlović odmah bude smijenjen.

Gazda je želio da promoviše bivšeg igrača Kristijana Brucija u trenera do kraja sezone, ali ga je prvi saradnik Galiani odgovorio.

Ipak, nije još prošla opasnost, Mihajlović derbi sa Juventusom možda ne dočeka na klupi.

On je na jednoj drugoj klupi, onoj optuženičkoj, mediji ga razapinju poslije loše serije, a navodno je i Galiani razgovarao sa rezervnim golmanom Abiatijem kako bi saznao raspoloženje igrača, odnosno da li su oni još uvijek uz trenera.

Stvari u prvenstvu su izgubljene, ostaje finale kupa protiv Juventusa, ali treba biti iskren, ovakav Milan nema nikakvu šansu protiv lidera i aktuelnog šampiona i osvajača kupa.

Predigra će biti narednog vikenda na “San Siru”, taj meč je u rezultatskom smislu mnogo važniji Juventusu koji je blizu odbrane titule, ali ako Mihajlović bude na klupi i izgubi tu utakmicu, biće sigurno smijenjen.

Ironije radi, on je u maju 2014. bio najozbiljniji kandidat za klupu Juventusa kada je Antonio Vonte trebalo da ode, ali je dva mjeseca kasnije ipak šansu dobio Alegri.

Kako se priča, ako bi Alegri sada napustio klupu, prvi izbor ljudi iz Juventusa bi bio baš Mihajlović, za njega vjeruju da bi sa boljim timom od ovog tužnog Milana svakako imao mnogo bolje rezultate.

U svakom slučaju, kako sada stvari stoje, Juventus će biti taj koji će mu uručiti otkaz narednog vikenda, ako do tada ostane trener.

(fokus.ba)