MILAKOVIĆ: Kandidat sam na listi SDS-a, ali nisam pristupio stranci

Nedeljko Milaković, poslanik Socijalističke partije u Narodnoj skupštini Republike Srpske, potvrdio je da će na oktobarskim opštim izborima u BiH biti kandidat za poslanika na listi SDS-a, ali da nije pristupio toj stranci.

Milaković je rekao da je odluku donio poslije dugog razmišljanja i dodao da, ipak, nije mogao da se pomiri sa nekim stvarima.

“Iz razočarenja i zato što smatram da nisam zaslužio da budem skinut sa izborne liste samo zbog glasanja za izvještaj Anketnog odbora, odlučio sam da prihvatim poziv iz SDS-a”, rekao je Milaković za “Glas Srpske”.

On je potvrdio da je juče potpisao izjavu o prihvatanju kandidature.

“Idem na listu, ali još nisam popunio pristupnicu i nisam pristupio SDS”, precizirao je Milaković.

On je naveo da će se o ovome oglasiti narednih dana.

(Srna)

POPRAVKA ZUBA ZA OSNOVCE Tokom raspusta zubar u šest banjalučkih škola

Stomatološke usluge učenicima osnovnih škola tokom raspusta pružaju stomatološke ordinacije za učenike u OŠ “Ivo Andrić”, “Georgi Stojkov Rakovski”, “Borisav Stanković”, “Zmaj Jova Jovanović”, “Branko Radičević” i “Sveti Sava”, radnim danom od 7.30 do 14.30, potvrdili su u Domu zdravlja.

PUCAO NA KOMŠIJU Potekla krv zbog bunara

Novica Šešum (65) uhapšen je preksinoć jer je pucao na komšiju Sašu Matoša (49) u dvorištu njegove kuće u banjalučkom naselju Kuljani, a tome je, kako saznajemo, prethodila svađa zbog bunara za vodu.