Politika 23.02.2017.

Milaković očekuje rješenje za banjalučku “Toplanu”

ČITANJE: 1 minuta

Potpredsjednik Skupštine grada Banjaluka Milan Milaković izrazio je očekivanje da u narednih 20 dana Skupštini bude dostavljen prijedlog rješenja za gradsko grijanje.

Milaković je istakao da je budućnost banjalučke “Toplane” jedna od najvažnijih odluka.

“Važno je da odluka bude što prije donesena da bi eventualno rješenje moglo biti realizovano u ovoj građevinskoj sezoni, odnosno da bismo spremni dočekali sljedeću zimu”, rekao je Milaković.

Prema njegovim riječima, opredjeljenje Skupštine i Gradske uprave je unapređenje privrede, razvoj grada, sporta, te očuvanje zelenila.

“Treba intenzivirati rad načelnika odjeljenja, šefova odsjeka i svakako rad kompletne gradske administracije. Iskreno smatram da smo na dobrom putu da zajedno pokrenemo i promijenimo nabolje neke stvari”, naveo je Milaković.

On smatra da Privredna komora grada Banjaluke zajedno sa gradonačelnikom Igorom Radojičićem treba pokrenuti projekat nastupa domaćih firmi na evropskom tržištu.

“To je ključ razvoja privrede. Ne treba zaboraviti ni strane investitore, kao ni javno-privatno partnerstvo”, rekao je Milaković.

(Agencije)