Politika 18.04.2019.

MILIČEVIĆ: Osuđujem svaki vid verbalnog i fizičkog nasilja nad bilo kim

ČITANJE: 1 minuta

“Moj jedini komentar na jučerašnji fizički sukob o kojem pišu svi mediji u Republici Srpskoj je da osuđujem svaki vid nasilja i primjene sile nad bilo kime na planeti Zemlji, a ne samo u Tesliću”, izjavio je načelnik ove opštine Milan Miličević nakon napada na bivšeg ministra Dragana Bogdanića.

Prenosimo njegovo reagovanje u cijelosti:

“Istovremeno, postavljam pitanje otkud pravo nekom komitetu SNSD-a Teslić da mene u svom saopštenju optužuje za ovaj incident, koji se desio u neposrednoj blizini Policijske stanice u Tesliću.

Ako ste se usudili da me za to optužujete morate biti spremni da za to odgovarate, jer ćete za klevetu morati na sud, kao što ste već jednom odgovarali i jedini ste odbor neke političke partije pravosnažno presuđen za klevetu, kada ste u svoju odbranu naveli da zvanične stranice SNSD Teslić zapravo i nisu vaše.

Dragan Bogdanić neka svoje privatne relacije rješava sam i neka u njih ne petlja ni političke partije ni načelnika opštine ni bilo koga drugog.

Politički primitivizam i nekulturu je upravo on uveo u svakodnevnicu svog političkog djelovanja i upravo je to jedan od glavnih razloga njegovog lošeg rejtinga među Teslićanima, a samim tim i stranke koju vodi.

Pozivam nadležne organe da istraže sve okolnosti ovog, ali i svih ostalih sličnih nemilih događaja u Tesliću i da o tome obavijeste javnost”, poručio je Miličević.