Politika 04.08.2021.

Miličević: Potezi Milorada Dodika su predstava za javnost, uskoro će razgovarati sa Šmitom

ČITANJE: 1 minuta

SDS i ja lično smatramo da ne možemo ignorisati dolazak visokog predstavnika u BiH iz prostog razloga što je on već tu. Možemo o tom pitanju imati svoje mišljenje, pozitivno ili negativno, ali bez obzira na koji način je on izabran ne možemo ignorisati činjenicu da visoki predstavnik nastavlja svoje djelovanje u BiH, poručio je Milan Miličević, predsjednik Glanog odbora SDS-a i načelnik opštine Teslić.

Iako je na početku izlaganja naveo da smatra da je prevelika pažnja posvećena stavovima i djelovanju Milorada Dodika, te da iz tog razloga on ne želi komentarisati posljednje istupe i poteze srpskog člana Predsjedništva BiH, Miličević se u jednom momentu ipak dotakao i te teme.

“Za 15 dana bićete svjedoci da će upravo on sjesti sa visokim predstavnikom, kao što je već nagovijestio, pa onda odustao. Tako da je sve ovo jedna velika politička predstava za javnost, od koje javnost nema nikakve koristi”, smatra Miličević.

Čemu ili kome služi opozicija u Republici Srpskoj? Je li opozicija u Srpskoj politička i ideološka protuteža Dodiku? Šta su inače interesi opozicije u BiH, dolazak na vlast ili stvarna borba za bolji život svih građana u ovoj zemlji. Šta je o ovim pitanjima za N1 imao da kaže Milan Miličević – predsjednik GO SDS-a i načelnik opštine Teslić pogledajte u video prilogu na sljedećem linku.

(N.S)