Magazin 12.03.2018.

Miloš Biković, Dragana Mićalović, Bojan Perić, Nenad Okanović i druge zvijezde jedva čekaju Festival 84!

ČITANJE: 2 minute

Ostalo je još samo 6 dana do premijernog izdanja Festivala 84, a interesovanje za peti festival koji će biti održan u okviru EXIT Freedom 2018 poduhvata je ogromno! U prilog tome govori i činjenica da se kapacitet novog festivala proširivao čak dva puta od prvobitnog plana, a olimpijskom provodu se raduju i brojne poznate ličnosti!

Među hiljadama posjetilaca koji se očekuju iz regiona, ni zvijezde javne scene nisu ostale imune na program koji ih očekuje od 15. do 18. marta na čak pet lokacija širom Jahorine, te se uveliko pripremaju za danonoćno partijanje uz izvođače kao što su Sigma, Asian Dub Foundation, Umek, Joris Voorn, Burak Yeter, Filatov & Karas, Mahmut Orhan, Patrice Baumel, After Affair, Bad Copy, Forest People, Frankie, Kontra & Indigo, Helem Nejse, Mladen Tomić b2b Siniša Tamamović, Van Gogh, A Skitzo, Billain, Black Acid b2b Vanyano, DJ Soul, Forest People, Forniva b2b Andrej Jelić, G.Edd b2b Fedja Knajdl, Merakoon, Mr. Mehikano, Said5, Soole b2b Robert S, Woodie, Worda, Zli Jay i mnoge druge!

Nako vrlo uspješnog početka godine, glumac Miloš Biković je s nestrpljenjem još u februaru posetio Jahorinu i tom prilikom se uvjerio da pripreme za Festival 84 teku kao podmazane i da nas čeka prava ludnica. U to šta nam donosi novi festival u organizaciji EXIT timauveriće se iduće nedjelje na skijaškim stazama!

Još jedan proslavljeni srpski glumac Nenad Okanović je već u januaru znao koji događaj se ne propušta u martu!

Miljenik mlađe publike, Yasserstain svoje oduševljenje zvijezdama koje nastupaju na Festivalu 84, podijelio je sa skoro 300 hiljada pratilaca na Instagramu, dok Dragana Mićalović s uzbuđenjem iščekuje da drugog dana festivala đuska na Olympic Main bini uz britanski duo Sigma i legendarno ime britanske scene Asian Dub Foundation.

Među brojnim poznatim ličnostima koje se raduju Festivalu 84 nalaze se još i Nevena Božović, Bojan Perić, Kristina Radenković, Radovan Vujović, Milena Radulović i mnogi drugi.