Politika 28.12.2021.

Milošević: Neophodno proširenje i izgradnja trotoara u Subotičkoj ulici

ČITANJE: 1 minuta

Odbornik SPS u Skupštini grada Banjaluka Darko Milošević predložiće da se u budžetu Grada za 2022. godinu planiraju sredstva za proširenje i izgradnju trotoara u Subotičkoj ulici u naselju Drakulić.

S obzirom da je već urađena projektna dokumentacija i riješeni imovinsko pravni odnosi, nema razloga za odlaganje rješenja ovog problema, poručio je Milošević.

– Ovo nije samo infrastrukturni problem, jer imali smo već više pritužbi roditelja koji s pravom strahuju za bezbjednost djece. Za ovu inicijativu ću tražiti i saglasnost svih odbornika bez obzira na političku pripadnost, a najbolje bi bilo da zajedno i obiđemo ovu lokaciju i da se na licu mjesta uvjere da postoji zaista velika potreba proširenjem ulice i izgradnjom trotoara, da ovdje živi veliki broj naših sugrađana i da možemo taj problem da riješimo zajedno – istakao je Milošević.

Odbornici Skupštinske većine ranije su tražili da se iz budžeta skine nastavak izgradnje Šargovačke ulice, uz opravdanje da je Šargovac već dobio “previše”, iako se u Skupštini otvoreno priča o “kažnjavanju” građana ove mjesne zajednice.

(N.S)