Sport 25.05.2022.

“MISTER” OSTAJE NA KLUPI CRVENO-BIJELIH: Stanković produžio ugovor sa Zvezdom

ČITANJE: 2 minute

Dejan Stanković produžio je vjernost Crvenoj zvezdi na još tri godine, objavio je beogradski klub.

Za dvije i po godine na klupi crveno-bijelog tima, Stanković je osvojio tri titule i jedan Kup Srbije, uz brojne evropske uspjehe, a sutra će imati priliku da osvoji još jedan trofej nacionalnog kupa.

– Fenomenalno se osjećam. Poslije veoma dobre i teške sezone, napravili smo veliki uspjeh i potpis ugovora je potvrda da zajedno možemo sve, da pozitivno razmišljamo o budućnosti. Zahvalio bih se klubu na povjerenju i strpljenju. Ovo su bile lijepe dvije i po godine, sad kreće novi i još jači ciklus. Ovo je samo potvrda da je klub od prvog dana vjerovao u mene, tako da činimo jaku cjelinu i blok. Zahvalio bih se i mojim momcima, bez njih ni ja ne bih bio kompletiran. Ne bih uspio da napravim tako značajne rezultate da nije bilo njih. Hvala i navijačima koji su uvijek bili uz mene i davali podršku. Zajedno možemo sve – počeo je Stanković.

Ciljevi Crvene zvezde su uvijek jasni i najveći mogući.

– Što se ciljeva kluba tiče, tu se ništa ne mijenja. Zvezda je takav klub da su ciljevi uvijek isti – dupla kruna, grupna faza u Evropi i da probamo da doguramo što dalje, tako će biti svake godine, bilo da je trener ili igrač. Ciljevi će uvek biti veliki.

Ne bi Mister imao ništa protiv ni da ostane 10 godina u Zvezdi, jer je to emocija…

– Nisam očekivao da ću opet produžiti ugovor, ali sam maštao i radio na tome. Sjećate se da smo prije par dana pričali o izjavi Siniše Mihajlovića i onome što je rekao – neka Deki ostane 10 godina, pa ću ja doći. Polako se približavamo tome i ne bih imao ništa protiv da ostanem u Zvezdi 10 godina i ne bih morao da vodim nijedan više klub, jer sa toliko ljubavi i emocije radim da mi ništa drugo nije potrebno – podvukao je Stanković.ž

(N.S)