Politika 21.01.2023.

Mitrović poklonio čizme, kabanice i rukavice MZ Popovi

ČITANJE: 1 minuta

Potpredsjednik Skupštine grada Bijeljina Milenko Mitrović danas je iz ličnih srestava poklonio gumene čizme, kabanice i rukavice Savjetu mjesne zajednice Popovi.

“Ovaj poplavni talas Drine mimoišao je Semberiju i Popove, ali je pokazao da sredstva, kao što su gumene čizme, kabanice i rukavice, moraju u svakom trenutku biti na raspolaganju građanima koji obilaze obalu Drine i svoja imanja”, rekao je Mitrović novinarima.

Predsjednik Mjesne zajednice Popovi Dejan Vuković zahvalio je za poklon i naglasio važnost samoorganizovanja građana i postojanja sistema zaštite i samozaštite kako bi se preduprijedile veće štete, poput onih koje su zadesile ovo selo u poplavama 2010. i 2014. godine.

“Hvala potpredsjedniku Skupštine grada za donaciju koja je izuzetno značajna. Ova oprema će biti u prostorijama Mjesne zajednice Popovi i na raspolaganju stanovnicima”, naveo je Vuković.

On je istakao da je Savjet mjesne zajednice Popovi spreman da dalje radi na organizaciji sistema kako bi se i stanovništvo angažovalo na terenu i zaštitilo živote i imovinu.

(Srna/Z.M)