Vijesti 22.05.2019.

Mještani Borkovića u suzama zbog klizišta: Niko nas do danas nije obišao

ČITANJE: 1 minuta

Aktivisti Mladih demokratskog progresa Banja Luka, na čelu sa predsjednikom Ivanom Begićem, te odbornikom u Skupštini grada Banja Luka Jovom Savanovićem su juče obišli mještane naselje Borkovići.

– Ovi mještani za neko vrijeme neće uopšte moći proći putem, vratićemo se u vrijeme kada se išlo konjskim kolima, rekao je Savanović.

U video klipu koji je Begić objavio na društvenim mrežama jedan od mještana je kratko kroz suze prokomentarisao: 

– Vidite kako ovo izgleda, ja ću svoju djecu poslati u Njemačku ukoliko nadležni ne budu imali sluha za ovaj naš životni problem, rekao je taj mještanin.

Mještani najavljuju i blokiranje puteva ukoliko nadležni hitno ne saniraju ova klizišta, te pričaju da od maja 2014.godine kada su se pojavila prva klizišta niko iz Gradske uprave ih nije niti obišao, a kamoli sanirao oštećenja.

Danas smo ovdje na poziv mještana, spremni smo zajedno sa njima na blokadu i magistralnog i regionalnog puta ukoliko ovo hitno ne poprave. Ovo nije investicija od nekoliko miliona već od svega nekoliko hiljada maraka. Nećemo dozvoliti da neko nastrada pa da onda reagujemo, poručio je Begić.

Ovako su sanirana KLIZIŠTA u Banjaluci!

‼️ Ovako su sanirana KLIZIŠTA u Banjaluci!‼️ Mještani su nas dočekali sa suzama i ogorčenjem!➡️ Ukoliko nadležni ne reaguju ODMAH mještani su spremni i na blokadu puta, mi smo im u tome spremni pomoći!

Gepostet von Ivan Begić – Иван Бегић am Dienstag, 21. Mai 2019