Vijesti 12.08.2016.

Mještani ulice Prve krajiške brigade mjesecima čekaju na popravku rasvjete

ČITANJE: 1 minuta

Mještani ulice Prve krajiške brigade Narodne odbrane na Starčevici mjesecima čekaju popravku ulične rasvjete.

– Sijalice na desetak stubova ne rade, pa smo prinuđeni da do ulaza u zgrade dolazimo po mraku. I pored prijava kvara Gradskoj upravi problem nije riješen. Takvo stanje je već nekoliko mjeseci. Ne znam kome bi trebalo da se obratimo pa da riješimo problem zbog sigurnosti naše djece, odraslih, ali i imovine – rekao je član Savjeta MZ Starčevica Milorad Arlov.

Istakao je da su na vrijeme obavijestili nadležne službe.

– Gradska uprava ima brojeve na koje se prijavljuju kvarovi i primjedbe. Samo u posljednjih mjesec dva puta smo obavještavali nadležne o našim problemima. Očekivao sam da će to ubrzo biti i popravljeno, međutim, ništa se nije dogodilo – naveo je Arlov.

Kaže da na dijelu ulice gdje na radi ulična rasvjeta nedostaju i poklopci šahtova.

– To pogotovo otežava situaciju u večernjim časovima jer  pješaci ne vide kuda hodaju i mogli bi u njih da upadnu i ozbiljno se povrijede. Isto tako, tu su i kontejneri za odlaganje smeća pa neodgovorni pojedinci po mraku odlažu otpad gdje stignu – dodao je Arlov.

U Gradskoj upravi su potvrdili da je bilo prijava kvara, ali do zaključenja ovog broja “Glasa Srpske” nismo uspjeli dobiti odgovor kada će ulična rasvjeta biti popravljena.

(Glas)