Sport 03.03.2016.

Mlada atletičarka iz Banjaluke osvojila srce Kristijana Ronalda

ČITANJE: 1 minuta
ivana macanovic ronaldo
Kristijana Ronalda na Instagramu prati 50 miliona ljudi, a on samo odabranih 268. Među njima je odnedavno i 18-godišnja atletičarka iz Bosne i Hercegovine, odnosno Banjaluke, Ivana Macanović.

Svaki Ronaldov potez na društvenim mrežama prati se posebnim zanimanjem. Zvijezda Reala nakon prekida s ruskom manekenkom Irinom Shayk otvoreno iskazuje zanimanje za lijepe cure širom svijeta.

Odnedavno, na popisu djevojaka koje prati na Instagramu je i 18-godišnja atletičarka iz Bosne i Hercegovine, Ivana Macanović. Sprinterka iz Banja Luke u avgusta prošle godine tek je navršila 18 godina, a takmiči se na 100 i 200 metara.

-Ne znam kako me pronašao. Ne poznajem ga i ne znam zašto mi “lajka” fotografije. I ja sam bila iznenađena. Imam dečka, tako da je zakasnio- rekla je Ivana . Otkako je Ronaldo stavio Ivanu na popis osoba koje prati, njena popularnost na Instagramu naglo je porasla, a sad je prati više od 65.000 ljudi.

Većinu novih “pratitelja” dobila je iz grupe fanova portugalskog fudbalera, a neki joj već tepaju da je lijepša od Irine…

https://www.instagram.com/p/BBMlHBNvhO8/

(NN)