MLADE SNAGE Kosta Kondić potpisao profesionalni ugovor sa Igokeom

Stopama krilnog centra Stefana Simanića, koji je nedavno potpisao profesionalni ugovor sa Košarkaškim klubom Igokea, krenuo je još jedan član juniorskog pogona ovog kluba.

Riječ je o organizatoru igre Kosti Kondiću (2001), a kako je klub iz Aleksandrovca saopštio, sa njim je potpisan višegodišnji ugovor.

Kosta Kondić je karijeru počeo u taboru Basketa 2000, nakon čega se preselio u redove Rukija. Član Igokee je od prošle sezone, a nastupao je i za SKK Student-Igokea u Prvoj ligi Republike Srpske.

Takođe, bio je član ekipe koja je osvojila treće mjesto na ABA U19 Future Stars turniru održanom u Slavonskom Brodu.

(mondo.ba)

ŠERANIĆ: Utvrditi ko zaista traži posao, a ko je na birou zbog osiguranja

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić izjavio je da se suština inicijative poslovne zajednice u Srpskoj o izmjeni Zakona o zdravstvenom osiguranju da se utvrdi ko putem biroa zaista traži posao, a ko je prijavljen samo zbog ostvarivanja prava na zdravstveno osiguranje.

DODIK: Ne smijemo dozvoliti da granica na Drini bude i NATO granica

Srpski član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, prisustvovao je danas vojnoj vježbi “Sloboda 2019” u Srbiji, nakon čega će razgovarati sa premijerom Ruske Federacije, Dmitrijem Medvedevim. Nakon vojne vježbe Dodik poručuje da je prikazana organizovanost, opremljenost i odlučnost Vojske Srbije, što prije samo 10 godina nije bilo moguće. “Po ovom prikazu se vidi da je vojska

KOMENTAR: PDP-ova politika jeftinih fraza

Zamislite samo koliko je SDS postao nebitna, marginalana politička opcija kada je PDP Mladena Ivanića, sa svojih šest ili sedam odsto podrške, suvereno stao na čelo opozicionog bloka u Republici Srpskoj.