Sport 20.12.2016.

Mladi as iz Banjaluke: Opravdaću povjerenje Čukaričkog

ČITANJE: 1 minuta

Nikola Ćetković, talentovani 14-godišnji golman banjalučkog OFK Sport, kaže da je izabrao Čukarički za nastavak karijere zbog kvalitetnog rada sa mlađim selekcijama u beogradskom klubu.

Mladi golman rođen 2002. godine član je banjalučkog OFK Sport tima, a ovih dana potpisao je predugovor sa ekipom sa Banovog brda i na ljeto bi trebao da pređe u njihove redove.

– Srećan sam zbog prilike da nastavim karijeru sa Čukaričkim koji je jedan od najorganizovanijih klubova u regionu. Bilo je još ponuda, ali sam izabrao Čukarički zbog odličnih uslova rada u njihovoj omladinskoj školi, tako da smo brzo postigli dogovor. U Beograd idem na ljeto kada završim školu u Banjaluci, a do tada ću da treniram u OFK Sport timu. Ovo je za mene novi iskorak u karijeri i nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje Čukaričkog – kaže Ćetković.

Primio samo jedan gol

Dodaje da je izuzetno ponosan i na dobre partije u omladinskoj selekciji Republike Srpske.

– Kada sam dobio poziv iz reprezentacije Republike Srpske nisam se dvoumio ni sekunde. Nedavno smo učestvali na turniru u Češkoj, gdje smo osvojili prvo mjesto.

U pet mečeva primio sam samo jedan gol, tako da sam više nego zadovoljan, kako svojim odbranama, tako i igrom kompletne ekipe, te načinom na koji smo predstavili svoju zemlju na ovom turniru – kaže mladi as iz Banjaluke.

(EuroBlic)