Politika 30.01.2021.

MLADI DNS KRITIKOVALI PRELETAČE: Vaš najveći politički uspjeh je da budete članovi SNSD

ČITANJE: 1 minuta

Članovi banjalučkog DNS oštro su osudili prelazak pojedinih članova ove stranke u redove SNSD. Mladi DNS su kritikovali preletače i nihove izjave u vezi sa sastancima opozicije.

Svim bivšim članovima koji su preletjeli u SNSD i odnijeli mandate DNS u drugu stranku čestitamo na njihovom najvećem političkom uspjehu, da budu članovi SNSD i želimo im sreću i uspjeh u preostalih 18 mjeseci političkog bitisanja, jer smo sigurni da su ljudi već sada prepoznali da se radi o politikantima.

Mladi DNS su se osvrnuli i na sastanak sa predstavnicima opozicije.

– Sa druge strane, izjave i komentari na sastanak predstavnika opozicije samo nam još više potvrđuje da je strah ušao u redove vladajućih stranaka i da su i oni sami shvatili da je promjena na pragu. Zato nastavljamo ovim pravcem silno vjerujući da su bolji dani ispred nas. Na kraju, smatramo da bi bolje bilo da svi oni koji su dobili mandat od strane članova DNS, a prešli u drugu stranku te iste mandate vrate, jer oni nisu njihovi, već svih nas unutar DNS koji smo radili i borili se da budu danas to što jesu. To bi bilo u najmanju ruku moralno – zaključuju mladi DNS, prenosi Srpskainfo.

(E.M)

Oznake: DNS, SNSD