Politika 01.04.2016.

Mladi PDP-a podsjetili šta je vlast obećala, a nije ispunila

ČITANJE: 1 minuta
pdp dronjak
Predsjednik Savjeta mladih PDP-a Nikola Dronjak rekao je da će Savez za promjene na predstojećim izborima djelovati jedinstveno.

Dronjak je rekao novinarima u Banjaluci da će ko god bude kandidat za gradonačelnika Banjaluke, SDS, PDP, NDP i svi građani koji žele promjene stati iza jednog kandidata.

On je na Trgu Krajine, na promociji povodom 1. aprila – Međunarodnog dana šale, predstavio list “Spas Srpske” u kojem su, kako je naveo, željeli na slikovit način predstaviti kako “medijska mašinerija” vlasti svakodnevno građane Srpske bombarduje obećanjima koja ne ispunjavaju.

Predsjednik Savjeta mladih PDP Banjaluka Draško Stanivuković rekao je da su današnjom akcijom na simboličan način Mladi PDP-a željeli prikazati šta je sve obećala aktuelna vlast, a nije ispunila.

“U Banjaluci su nam obećali izgradnju i završetak izgradnje istočnog tranzita, druge gimnazije, koncertne dvorane, pješačkih zona, parkova. Obećane su investicije i radna mjesta, ali skoro ništa nije ispunjeno”, smatra Stanivuković.

On je ocijenio da bi predsjednik PDP-a Branislav Borenović trebalo da bude kandidat za gradonačelnika Banjaluke.

(Agencije)