Politika 06.05.2016.

Mladi SNSD-a: PDP sa 30 KM pokušava da ponizi građane

ČITANJE: 1 minuta
snsd
Mladi SNSD-a Trebinja najoštrije su osudili aktiviste PDP-a koji posljednjih dana pokušavaju da “na najprimitivniji način ponize građane Trebinja, nudeći im po 30 KM za odlazak na proteste u Banjaluku 14. maja”.

“S obzirom na to da ukupno članstvo te partije može stati u jedan autobus, najodgovorniji ljudi iz trebinjskog PDP došli su na ideju da čast, stav i obraz Trebinjaca pokušaju da kupe za 30 KM kako bi bar jedan manji autobus odveli u Banjaluku”, navodi se u saopštenju Mladih SNSD-a Trebinje.

Mladi SNSD-a ističu da od PDP nisu ni očekivali da 14. maja bude “Srcem uz Srpsku” jer većina aktuelnih funkcionera te partije “nije srcem bila uz Srpsku ni u vrijeme njenog stvaranja”.

U saopštenju su Mladi SNSD-a izrazili zadovoljstvo činjenicom što je podmladak PDP-a konačno počeo da koristi riječ sramota, čime su se, kako kažu, praktično pridružili svim građanima Trebinja koji tu riječ već četiri godine “proživljavaju, gledajući i slušajući gradonačelnika Trebinja Slavka Vučurevića”.

Mladi SNSD-a smatraju da je sramota što su se te riječi sjetili tek sada, “pred Vučurevićev odlazak sa političke i javne scene Trebinja”.

“Ili oni misle što i njihov partijski šef, da je patriotizam ne biti na frontu tokom rata, da je poštenje sumnjivo doći do diplome, da je čast biti dio svih sumnjivih penzionisanja u Hercegovini, da je sposobost rasprodati sve što se moglo rasprodati u Trebinju, da je vaspitanje posvađati se sa svima s kojima stigneš. I konačno, da je rodoljublje podržavati izdaju svog naroda i svoje otadžbine”, navode mladi SNSD-a Trebinje.

(Agencije)