Vijesti 09.04.2017.

Mladić nastradao usljed pada sa stepenica

ČITANJE: 1 minuta

Vijest o smrti 25-godisnjeg mladića na Cvijetnu nedjelju, potresla je Banjalučane. Nezvanično, nastradao je Aleksandar Šteković.

Tijelo nesrećnog mladića pronađeno je ispred porodične kuće u naselju Rosulje, potvrđeno nam je u PU Banjaluka. Nastradao je uslijed pada sa stepenica.

“Policija je saslušala veći broj svjedoka s ciljem utvrđivanja svih okolnosti nastanka smrti, te je tokom uviđaja utvrdila da nema elemenata krivičnog djela. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio obdukciju nastradalog, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske”, stoji u saopštenju.

Jutros prije sedam sati, zvuk sirene kola hitne pomoći i jauk, probudio je stanare ulice Stevana Markovića. Ubrzo se vijest o stradanju mladog komšije proširila.

U ulici u kojoj se nalazi porodična kuća nastradalog mladića, danas muk i tajac. Niko od komšija nije htio stati pred kameru, međutim imaju samo riječi hvale za nastradalog mladića. Kažu da se dugo godina bavio folklorom.

(ATV)