Vijesti 02.10.2016.

Mobilni timovi pomogli Banjalučanima da obave građansku dužnost

ČITANJE: 1 minuta

Svetoju i Dragicu Kremenović iz Saračice godine nisu spriječile da ispune glasačke listiće. Stigao im je mobilni tim i omogućio da obave građansku dužnost. Za porodicu Kremenović to je veliko olakšanje, jer izbore ne žele da propuste, s nadom da će biti bolje.

“Zato mi i glasamo. Pa sad kako će biti, to ćemo vidjeti. Ne možemo unaprijed ništa govoriti”, rekla je Dragica Kremenović.

“Zato glasam da bude bolje rukovodstvo, a ne oni stari. Opljačkali nas, nema od toga ništa”, rekao je Svetoje Kremenović.

Obučeni timovi posjetili su mnoge domove u okolini Banjaluke, od Malog Prnjavora, Čokorskih polja, Bistrice. Sve je proteklo bez problema, a gostoprimstva nije falilo, kaže Ljubo Kesić, član mobilnog tima.

“Baš mi je drago da je narod zadovoljan sa nama kao prijemom. Kao što je jedan čovjek rekao, niste popisali struju, reko ne pišem ja struju2, priča Kesić.

Bolest, starost i invalidnost nisu bili prepreka da se popune glasački listići. Čak 844 birača na području Banjaluke glasalo je zahvaljujući ažurnosti 21-og mobilnog tima.

(ATV)