Modna agencija “Cyrus Models” pokreće školu za modele u Banjaluci, start od 7. jula

“Cyrus Models”, modna matična agencija sa sjedištem u Beču, osnovana 2014. godine sa uspješnim radnim iskustvom na međunarodnom tržištu, pokreće po prvi put školu za modele u Bosni i Hercegovini, i to u Banjaluci, od 7. jula.

Škola traži nova lica i ambiciozne mlade ljude koji žele da započnu međunarodnu karijeru profesionalnog modela. Tokom ovog kursa koji traje tri mjeseca učesnici će imati priliku da dobiju na najbrži i najefikasniji način sve potrebne informacije o vještinama koje su zahtjevane u svijetu međunarodnog modelinga.

Kurs je podijeljen na tri sesije u trajanju od tri mjeseca, koje će se baviti specifičnim temama o vještinama profesionalnog modela.

Neke od vještina koje će se učiti tokom kursa su:

– preduzimanje prvih koraka u modelingu
– pravilna komunikacija
– sticanje pravilnog izgleda modela
– poziranje i catwalk trening
– etika ponašanja na svim kastinzima i poslovima na medjunarodnom tržištu

Škola je koncipirana tako što će svi studenti imati priliku da izgrade sebe kao ličnost i svoje samopouzdanje, da steknu potrebno iskustvo i da nauče sve o zdravom načinu života, ishrani, treninzima neophodnim za izgled jednog profesionalnog modela.

“Cyrus Model School” team čine:

– osnivač agencije Cyrus Models, Joaey Rokni sa predhodnim modeling iskustvom od 5 godina na medjunarodnom tržištu.

– Milena Tunguz, World Top Model BH 2017, sa iskustvom od 5 godina profesionalnog modela, kao i sa glumačkom karijerom na medjunarodnom tržištu.

– fotografi: David Capone, Aleksandar Arsenović, Vojislav Novaković.

Studenti koji se pokažu u najboljem svjetlu, usvoje sve savjete i potrude se tokom kursa, imaće priliku potpisati ugovor sa ovom agencijom.

Sve dodatne informacije možete pronaći na našem sajtu: https://cyrusmodels.com/school/ gdje je sve do detalja opisano i prikazano, kako su predhodni kursevi u Beču izgledali, kao i utisci studenata i njihova iskustva.

(banjaluka.net)

Otkrivena velika laboratorija za proizvodnju droge u Banjaluci

Policijski službenici Uprave za organizovani kriminalitet MUP-a Republike Srpske, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, sproveli su na području grada Banjaluka operativnu akciju “Unikat”. U akciji je pronađena velika laboratorija za proizvodnju marihuane i uhapšene su četiri osobe. U pitanju je vještačka laboratorija za proizvodnju skanka u kojoj je, prema procjenama, pronađena oko tona droge.

STRUČNJACI POKAZALI KAKO OPLEMENITI PROSTOR: Umjetnička djela zamjenjuju sive zidove

Gradnja mreže javnih česmi u centralnom dijelu Banjaluke te oslikavanje tri prolaza u Gospodskoj ulici među prvim su idejama koje bi trebalo da budu ostvarene ove godine u sklopu projekta “Male intrevencije” (MI). Te i druge ideje uz moto “Manje je više” osmislio je tim stručnjaka iz oblasti arhitekture, urbanizma, pejzažne arhitekture i građevinarstva s

TRG KRAJINE Stanivuković prikuplja potpise za dvije peticije

“Ne borimo se samo protiv zagađenja piralenom, niti samo za pravo građana na slobodu okupljanja, uključujući i pravo na okupljanje na Trgu Krajine u Banjaluci. Mi se borimo za promjenu sistema.” Izjavio je ovo narodni poslanik PDP Draško Stanivuković, na Trgu Krajine, gdje je u toku prikupljanje potpisa za podnošenje dvije građanske inicijative – jedna

Besplatan kurs meditacije i pozitivnog razmišljanja u Banjaluci

Radionica “Moć pozitivnog razmišljanja” i kurs meditacije koje će voditi Mirko Prljić održaće se u petak, subotu, nedjelju i ponedjeljak u holističkom centru Ananda.  Porijeklom iz Bosne i Hercegovine, mašinski inžinjer po struci, Mirko zadnjih 49 godina živi u Južnoj Africi. Već 30 godina  praktikuje meditaciju i osobni razvoj i trenutno vodi Brahma Kumaris centar za meditaciju