Magazin 13.09.2015.

Momci, pažljivo: Evo kako vas djevojke varaju da imaju veće grudi!

ČITANJE: 3 minute
cure

Desilo vam se sigurno da budete sa nekom djevojkom, djeluje vam onako baš super, a onda kad dođe do “akcije” skapirate da je zapravo totalno “ravna”. To, naravno, ne bi trebalo da bude glavni kriterijum za biranje partnera, ali ne možete a da se ne osjetite prevarenim! Zato pogledajte kakvim se sve trikovima i spravama djevojke služe kako bi postigle željeni volumen.

1. Puš-ap brus

Najlakša, najpoznatija i najjednostavnija fora da postignete izgled većih grudi jeste grudnjak koji je dizajniran specijalno za to. Upravo zato su puš-ap grudnjaci jedni od najpopularnijih modela širom svijeta, a posebno kod djevojaka koje nisu posebno obdarene u predjelu grudi.

Nažalost (za djevojke) momci su brzo počeli da kapiraju o čemu se radi, pa sada već i na prvi pogled (a o dodiru da ne pričamo ) mogu da provale da li je djevojka stvarno prsata ili se samo napumpala jastučićima u brusu. Zato su djevojke vremenom morale da izmisle druge načine da istaknu svoje grudi – i bile su jako kreativne.

2. Silikonski ulošci

Sjećate se vjerovatno ovih silikonskih grudnjaka, koji su se ranije stalno reklamirali po TV-u? E pa, iako ih više nema na TV-u, budite uvjereni da ih gotovo svaka djevojka koja želi da uveća svoje grudi, a da se pritom ne podvrgne operaciji, ima u garderoberu.

Ovi ulošći ili grudnjaci funkcionišu tako što drže grudi na mjestu, optički dodaju par centimetara i, što je najbolje (a za vas najgore) od svega – ne vide se uopšte ispod odjeće. Tako može da vam se desi da sjedite sa djevojkom koja ima majicu bez bretela i ubijeđeni ste da zapravo nema brus i da stvarno ima velike grudi, kad ono – ćorak.

3. Ovo… čudo

E ovo stvarno nismo očekivali, ali eto neko je osmislio poseban dodatak (naravno, roze boje) koji košta nevjerovatnih 452 dolara ali je iz nekog razloga veoma popularan i ide kao alva! Dodatak se koristi uveče, dok spavate, i trebalo bi da vam poveća grudi, zategne ih i podigne – ali može da se nosi i ispod odjeće, posebno ako se radi o zimskom džemperu.

Grudi izgledaju mnogo veće i zategnutije, ali istinu ćete otkriti tek kada je skinete.

4. Šminka

Ovaj trik zapravo može da bude veoma koristan, ako se koristi umjereno jer može da istakne baš onoliko koliko treba. Fora je sljedeća – koristi se bronzer ili braon sijenka, koja se pomoću manje četkice nanosi tako da izgleda kao da grudi imaju sijenku. Znate, onakvu sijenku kakvu inače imaju žene sa velikim grudima.

Kada se dobro uradi može da izgleda totalno realno iz svih uglova, ali kad se istušira – sve spada.

5. Pametno biraju odjeću

Isticanje i vizuelno povećavanje grudi je do sada trebalo da postane zasebna nauka! Na Jutjubu možete da nađete pregršt tutorijala kako da istaknete poprsje, a jedan od glavnih trikova je da nosite svjetliju ili raznobojniju odjeću u predjelu poprsja, kao i da dodate rese, karnere ili bilo kakve nabore koji će vizuelno dodati par centimetara.

Eto tako – sljedeći put kad vidite dekolte, dobro razmislite šta se u njemu zapravo krije. Ko zna, možda još uvijek ima djevojaka koje nose čarape!

(24sata.rs)