Magazin 16.05.2016.

Monin cup BiH 2016 u Banjaluci

ČITANJE: 1 minuta
MONIN CUP 2016 pozivnica
Svijet barmena u Bosni i Hercegovini će uskoro biti bogatiji za još jedan vrhunski događaj. U organizaciji kompanije Frutela Group kao zvaničnog distributer Francuske kompanije MONIN za teritoriju BiH organizovaće se drugi po redu MONIN CUP BiH 2016 .

Monin Cup 2016 Bosna i Hercegovina će se održati u Banjaluci u kompleksu AQUANA / Rouge Bar 18. maja 2016 godine.

Ulaz je slobodan,pravilnik takmičenje i ostale informacije vezano za takmičenje možete pronaći na FB stranici Frutela Group.

MONIN je vodeći svijetski proizvođač sa preko 140 okusa premium sirupa, likera, voćnih pirea, topingai frape baza namjenjenih za spravljanje raznovrsnih alkoholnih i bezalkoholnih napitaka te upotrebu u gastronomiji.

MONIN proizvodi se prave od najkvalitetnijih namirnica i garancija su kvaliteta za najbolji okus i kreativnost u ugostiteljstvu. Proizvodi se u 4 fabrike na 4 kontinenta. Svaki dan se širom svijeta napravi 6 miliona napitaka sa MONIN proizvodima.

Monin Cup predstavlja jedno od najkreativnijih takmičenja na svijetu za mlade barmene.

Monin Cup Bosne i Hercegovine predstavlja takmičenje mladih barmena od 18 do 27 godina, sa područja Bosne i Hercegovine.

Pobjednik takmičenja odnosno najbolji mladi barmen BiH, dobija direktan plasman na Monin World Cup 2016 , gdje će svoj koktel i BiH predstaviti u Parizu u Decembru 2016. godine zajedno sa barmenima iz cjelog svijeta.

Takmičari su dužni smisliti što kreativniji koktel koji će napraviti u zadanom vremenskom periodu sa što manje tehničkih grešaka koje će kontrolisati stručni žiri.

Dodatne bodove takmičari osvajaju svojim elegantnim i preciznim pokretima kao i samom svojom pojavom. Svakako veliki motiv za učešće i što bolje kreacije.

(PR)