“MOZAIK PRIJATELJSTVA” Pripremaju praznični ručak za ugrožene

Udruženje “Mozaik prijateljstva” planira da organizuje tradicionalni novogodišnji i božićni ručak za socijalno ugrožene sugrađane, a da bi praznična trpeza bila bogatija potrebna im je podrška humanista.

Predsjednik udruženja Miroslav Subašić je istakao da ovo nije projekat koji se finansira iz gradske kase, a nema ni podršku neke druge institucije, zbog čega bi im pomoć preduzeća i svih ljudi dobre volje dobrodošla.

– Mnogo hrane i pića se potroši na tim trpezama, a sve to doniraju preduzeća i pojedinci koji pripreme dio ručka, pa ovim putem želimo da pozovemo sve građane da pomognu koliko mogu – rekao je Subašić.

On kaže da će zbog velikog odziva i ove godine organizovati ručak za Pravoslavnu novu godinu.

– Naše prostorije proteklih godina su bile prepune, pa smo i ovaj put odlučili da najugroženijima približimo duh praznika i za Pravoslavnu novu godinu – naveo je Subašić.

(Glas Srpske)

Uronite u svijet magije uz Huawei Mate 20 Lite

Huawei Mate 20 Lite je pouzdan kopilot visokih perfomansi na kojeg možete računati i pri najzahtjevnijim zadacima. Telefon impresionira velikim ekranom dok elegantna zadnja maska simetrične forme savršeno leži u ruci. Huawei Mate 20 Lite donosi zadivljujući pogled u svijet kroz FHD+ ekran a odlične dvostruke glavne kamere daju novi sjaj fotografijama i omogućavaju kreativno