Magazin 22.12.2015.

MSU RS: Promocija bajke za djecu “Avanture Trbe i Dugog”

ČITANJE: 1 minuta
trba i dugi
Promocija prve banjalučke bajke za djecu “Avanture Trbe i Dugog”, autorke Jelene Kojović-Tepić i ilustratora Dejana Mijatovića, biće održana večeras u 19 časova u Muzeju savremene umjetnosti Republike Srpske (MSU RS).

Prva knjiga iz serijala “Avanture Trbe i Dugog” je nakon dvije godine stvaranja spremna da vas pusti u svijet neobičnih junaka koji, zahvaljujući svojim različitostima i spremnosti da rade zajedno, mogu da prođu prepreke koje čitava vojska vitezova ne može da prebrodi. Trba, Dugi, Zmaj i Princeza su sigurno na početku jedne uspješne priče.

Prije početka same promocije biće upriličeno i druženje sa autorima bajke na istom mjestu u 18 časova.

U okviru druženja najmlađi posjetioci MSU RS moći će da prisustvuju kreativnoj radionici, u kojoj će mališani zajedno bojiti, sastavljati igračke od papira i okititi novogodišnju jelku.

“Uz Zmajeve kolače, koje za ovu priliku specijalno pravi ‘Kričerka’, i jednog specijalnog gosta, obećavamo da ćete se dobro zabaviti”, najavljuju organizatori promocije na kojoj će učestvovati Jelena Kojović-Tepić, autor priče, Dejan Mijatović, ilustrator, Mladen Đukić, producent i izdavač, Larisa Pejić, recenzent, Sarita Vujković, direktor MSU RS, i voditelj promocije Grigorije Tepić.

(NN)