Vijesti 22.05.2019.

M:tel elektronska dopuna osvojila je sve potrošače

ČITANJE: 2 minute

Kompanija m:tel neprestano radi na poboljšanju svojih usluga i kompletne ponude, pa je početkom ove godine svim Dopuna i Kombinuj korisnicima omogućila plaćanje dopune platnom karticom bilo koje banke, što je imalo veoma dobru reakciju kod potrošača.

Naime, kompanija m:tel je svojim klijentima još više pojednostavila dopunjavanje računa pružajući mogućnost da to sada učine online na mtel.ba web sajtu. Račun se može dopuniti u dva jednostavna koraka.

online dopuna mtel

Sve što je potrebno jeste da posjetite stranicu za online dopunjavanje na m:tel web sajtu i u ponuđena polja upišete svoje podatke: broj telefona koji dopunjavate, e-mail adresu na koju će vam stići potvrda i iznos dopunjavanja. Potom, klikom na dugme “Plati karticom” prelazite u fazu plaćanja, gdje ćete unijeti podatke vaše platne kartice (broj kartice, datum isteka kartice, CVV2/CVC2 broj sa poleđine kartice i ime korisnika). Nakon toga, dobijate obavještenje o uspješnoj dopuni, kao i potvrdu putem SMS-a i e-maila, a za samo nekoliko trenutaka novac će se naći na računu koji ste dopunili.

Osim brzine i jednostavnosti cijele procedure bitno je naglasiti da mogućnost online dopunjavanja računa imaju svi koji posjeduju platnu karticu, gdje god da se nalaze. Ukoliko živite u inostranstvu, a želite da obradujete najbliže malim znakom pažnje, sada to možete uraditi tako što ćete im dopuniti račun koristeći m:tel servis za online dopunjavanje.

Veliki broj m:tel potrošača sa oduševljenjem je prihvatio ovaj novi sistem dopunjavanja računa i svakog dana servis je sve posjećeniji. Popularnost uopšte ne čudi, jer prepaid korisnici sada mogu za svega nekoliko minuta, sa bilo kojeg mjesta i u bilo koje doba dana i noći dopuniti svoj račun.

Više informacija možete dobiti na mtel.ba ili pozivom na besplatan broj 066 10 10 10.

Pridružite se i vi zadovoljnim korisnicima online dopune i isprobajte ovu novu m:tel uslugu.