Biznis 18.02.2019.

M:tel kućna videoteka

ČITANJE: 1 minuta

Svima onima koji svoje slobodno vrijeme vole provoditi uz dobar filmski sadržaj, preporučujemo videoteke u okviru m:tel TV ponude.

Veliki izbor filmskih i serijskih sadržaja za djecu i odrsale sigurno ćete pronaći u nekoj od dostupnih videoteka koje vam m:tel nudi u svojim TV paketima. AXN, HBO, m:tel IPTV, Pickbox, Filmbox, te  Minimax Plus pružiće vam mogućnost gledanja najboljih i najaktuelnijih filmskih i serijskih ostvarenja, te crtanih filmova za vaše mališane dostupnih kad god poželite, uz mogućnost premotavanja i pauziranja, a sve to bez reklamnih prekida.

Ne propustite najnovije sezone Igre proijestolja, Milijardi, Sluškinjine priče i svakako iskoristite i aktuelne m:tel ponude.

Najnovija ponuda koja stiže iz m:tel-a je ponuda koja traje do kraja mjeseca marta, a koja vam donosi izbor popusta na pretplatu od 50% u trajanju od tri mjeseca ili sjajne televizore za 1KM.

Uzmite najbolje na tržištu, uživajte u vremenu provedenom uz svoj TV prijemnik!

Informacije o m:tel Paketima pronađite na sajtu www.mtel.ba ili posjetite neku od m:tel poslovnica širom BiH! Pozovite svog operatera na broj korisničkog servisa 0800 50 000.