M:tel podržava međunarodnu biciklističku trku Beograd – Banjaluka 2018

Tradicionalna međunarodna biciklistička trka u organizaciji Biciklističkog kluba BSK iz Banjaluke održaće se od 26. do 29. aprila 2018. godine. Od svog početka, trka se nalazi u kalendaru svjetske biciklističke unije UCI i predstavlja univerzalni događaj i jednu od najvećih sportskih manifestacija u regionu.

Ove godine trka je uvrštena u prvu međunarodnu kategoriju događaja, što govori da je danas u rangu sa najvećim svjetskim trkama poput Tour de France i Giro Italia.

Najbolji svjetski timovi sa više od stotinu takmičara iz trideset zemalja takmičiće se za bodove u najjačoj biciklističkoj ligi i za čuvenu žutu majicu. Trka će krenuti sa Trga Republike u Beogradu a proći će kroz Bijeljinu, Ugljevik, Brčko, Teslić, Tešanj, Doboj, Derventu, Prnjavor, Laktaše i završiti u Banjaluci.

Kompanija m:tel je prepoznala značaj ove manifestacije, te je prijateljstvo između m:tel-a i Biciklističkog kluba BSK Banjaluka nastavljeno i ove godine.

POPRAVKA ZUBA ZA OSNOVCE Tokom raspusta zubar u šest banjalučkih škola

Stomatološke usluge učenicima osnovnih škola tokom raspusta pružaju stomatološke ordinacije za učenike u OŠ “Ivo Andrić”, “Georgi Stojkov Rakovski”, “Borisav Stanković”, “Zmaj Jova Jovanović”, “Branko Radičević” i “Sveti Sava”, radnim danom od 7.30 do 14.30, potvrdili su u Domu zdravlja.

PUCAO NA KOMŠIJU Potekla krv zbog bunara

Novica Šešum (65) uhapšen je preksinoć jer je pucao na komšiju Sašu Matoša (49) u dvorištu njegove kuće u banjalučkom naselju Kuljani, a tome je, kako saznajemo, prethodila svađa zbog bunara za vodu.