M:tel podržava međunarodnu biciklističku trku Beograd – Banjaluka 2018

Tradicionalna međunarodna biciklistička trka u organizaciji Biciklističkog kluba BSK iz Banjaluke održaće se od 26. do 29. aprila 2018. godine. Od svog početka, trka se nalazi u kalendaru svjetske biciklističke unije UCI i predstavlja univerzalni događaj i jednu od najvećih sportskih manifestacija u regionu.

Ove godine trka je uvrštena u prvu međunarodnu kategoriju događaja, što govori da je danas u rangu sa najvećim svjetskim trkama poput Tour de France i Giro Italia.

Najbolji svjetski timovi sa više od stotinu takmičara iz trideset zemalja takmičiće se za bodove u najjačoj biciklističkoj ligi i za čuvenu žutu majicu. Trka će krenuti sa Trga Republike u Beogradu a proći će kroz Bijeljinu, Ugljevik, Brčko, Teslić, Tešanj, Doboj, Derventu, Prnjavor, Laktaše i završiti u Banjaluci.

Kompanija m:tel je prepoznala značaj ove manifestacije, te je prijateljstvo između m:tel-a i Biciklističkog kluba BSK Banjaluka nastavljeno i ove godine.

AKCIJA Policija sinoć alko-testovima “blokirala” grad

Proteklu noć banjalučka policija bukvalno je “pokrila” sve ključne pozicije na saobraćajnicama u gradu. Jedna od najrigoroznijih akcija, koja je za cilj imala kontrolu alkohola u krvi vozača, odigrala se sinoć i noćas.

MUP Pronađeno dijete iz Banjaluke samovoljno otišlo od kuće

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske utvrdili su da nema elemenata krivičnog djela u vezi sa 13-godišnjim djetetom iz Banjaluke koje je policija pronašla nakon što su roditelji prijavili njegov nestanak, rečeno je Srni u MUP-u.