M:tel podržava međunarodnu biciklističku trku Beograd – Banjaluka 2018

Tradicionalna međunarodna biciklistička trka u organizaciji Biciklističkog kluba BSK iz Banjaluke održaće se od 26. do 29. aprila 2018. godine. Od svog početka, trka se nalazi u kalendaru svjetske biciklističke unije UCI i predstavlja univerzalni događaj i jednu od najvećih sportskih manifestacija u regionu.

Ove godine trka je uvrštena u prvu međunarodnu kategoriju događaja, što govori da je danas u rangu sa najvećim svjetskim trkama poput Tour de France i Giro Italia.

Najbolji svjetski timovi sa više od stotinu takmičara iz trideset zemalja takmičiće se za bodove u najjačoj biciklističkoj ligi i za čuvenu žutu majicu. Trka će krenuti sa Trga Republike u Beogradu a proći će kroz Bijeljinu, Ugljevik, Brčko, Teslić, Tešanj, Doboj, Derventu, Prnjavor, Laktaše i završiti u Banjaluci.

Kompanija m:tel je prepoznala značaj ove manifestacije, te je prijateljstvo između m:tel-a i Biciklističkog kluba BSK Banjaluka nastavljeno i ove godine.

Strahinja Nikić, gitarista benda “MultiCultus”: Tehnologija je “pojela” čovjeka

Bend “MultiCultus” premijerno je predstavio video-spot za pjesmu “Urbanica” u klubu “Rock Symphony cafe” u Banjaluci. Sastav je u sklopu promocije održao i koncert u ovom klubu, a za ovu pjesmu kažu da spot govori o uticaju i ovisnosti modernog čovjeka. “Spot govori koliko smo postali ovisni o tehnologiji i koliko nas je ona ‘pojela’.

Runić i Zarić opet u Borcu

Dejan Zarić i Nebojša Runić su ponovo u redovima banjalučkog Borca, a potpisali su ugovore na godinu i po dana.