Biznis 16.03.2016.

m:tel preporuka: HTC Desire 626G Dual SIM uz novi Open paket

ČITANJE: 2 minute
open-htc-desire626ds
Postanite novi Open korisnik ili obogatite svoj Open paket novom uslugom i za prva tri mjeseca korišćenja usluge plaćajte pretplatu samo 1 KM. Iz m:tela podsjećaju da ova promotivna pogodnost traje do 31. marta. Vašoj pažnji preporučuju nove Open Trio i Open Quadro pakete u sklopu kojih možete nabaviti i odličan hardver.

Za ovu priliku izdvojili smo telefon HTC Desire 626G DS koji u Quadro Standard paketu možete dobiti po cijeni od 99 KM (sa PDV-om), uz koji na poklon dobijate Kasperski Internet zaštitu za Android koja vam pruža novo, pouzdano korisničko iskustvo.

Telefon Desire 626G je dopadljiv minmalistički moderan uređaj, relativno kompaktan i lagan, izrađen u kombinaciji guma-plastika u dimenzijama 146.9 x 70.9 x 8.19 mm. Rezolucija njegovog TFT TN kapacitivnog touchscreen 5” ekrana iznosi 1280 x 720 tačaka, što na 5-inčnoj dijagonali pruža oštrinu od 294 piksela po inču. S obzirom na to da je riječ o modelu koji je namijenjen manje zahtjevnim korisnicima, njegove performanse su veoma dobre, što potvrđuje MediaTek MT6592 čipset koji podrazumijeva osmojezgarni Cortex A7 procesor, te Android KitKat 4.4.2. J. operativni sistem. Na raspolaganju je 8 GB memorije koju je moguće proširiti putem micro SD kartice, po pitanju radne memorije HTC je u ovaj model uključio 1GB RAM-a.

Desire 626G model posjeduje odličnu 13MP kameru sa f2.2 otvorom blende i 1080p video snimanjem s LED blicem, te prednju kameru od 5MP i bateriju 2000 mAh koja pruža potpunu autonomiju u radu.

Značajna karakteristika Desire 626 modela jeste Dual SIM slot za kartice namjenjen korisnicima koji imaju dva telefonska broja.

KIS For Android (Kaspersky Internet Security) koji u m:telu dobijate na poklon uz telefon Desire 626G, predstavlja premium stepen zaštite za Android štiteći telefon od virusa, bezvrijedne pošte, špijunskih softvera i slično. U slučaju potrebe može da blokira pristup vašem nestalom telefonu i pronalazi njegovu lokaciju korišćenjem GPS signala, Wi-Fi mreže i usluge Google Maps.

(Agencije)