Vijesti 05.05.2017.

Muke putnika na liniji Autobuska stanica – Starčevica – Borik

ČITANJE: 1 minuta

Autobus na liniji 14B se pokvario, zbog čega su đaci morali da presjedaju na sred puta, a isto vozilo puno putnika prije sedam dana se zapalilo. Roditelji učenika su ogorčeni, jer im se, kako kažu, djeca voze u tempiranim bombama, koje svaki čas mogu da eksplodiraju.

– Djeca su još od prošle sedmice u strahu, kada se isti autobus zapalio, a preključe je stao na pola Starčevice, pa su se mališani linijom 14 prebacili do benzinske pumpe. Najgore od svega je što su najkritičnijim dijelom, odnosno tranzitom, morali da pješače- kaže majka jednog od učenika, Daliborka F.

Isti dan od vozača je tražila broj telefona „Centrala“, preduzeća čiji je autobus, kako bi im se žalila.

– Vozač mi je rekao da se ne nerviram i da sigurno neću dobiti nikoga u centrali. Jedva sam uspjela da dobijem gospodina koji nije imao pojma šta se dešava, a kad sam mu objasnila, rekao mi je da će vidjeti u čemu je problem i da će riješiti- navodi ova majka.

Ogorčeni roditelji kažu da će zbog stalnih problema sa autobusima na ovoj liniji tražiti i sastanak sa gradonačelnikom Igorom Radojičićem.

Ovaj slučaj nije usamljen, jer su se slične situacije dešavaju i na drugim linijama.

Drago Ostojić, direktor „Centrala“, kaže da ne želi da razgovara sa novinarima, uz zanimljivu opasku „da se i avion pokvari, a da neće autobus“.

(EuroBlic)