Murinju utakmica suspenzije i 50.000 funti kazne

zoze-murinjo

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo neće moći da vodi tim na jednoj utakmici Premijer lige zbog komentarisanja suđenja nakon poraza od Sautemptona (1:3) u 8. kolu, objavio je Fudbalski savez Engleske (FA) na svom sajtu.

Portugalski stručnjak takođe je kažnjen i novčano sa 50.000 funti.

Murinjo je bio optužen za nesportsko ponašanje pošto je na konferenciji za medije nakon utakmice sa Sautemptonom na Stamford Bridžu 3. oktobra naveo “da se arbitar plašio da donosi odluke u korist njegovog tima”.

On neće moći da vodi ekipu Čelsija na meču 9. kola Premijer lige u subotu protiv Aston Vile.

Aktuelni šampion Čelsi trenutno zauzima 16. mjesto na tabeli sa 10 bodova zaostatka za vodećim Mančester Sitijem.

(Agencije)

Brendiranje proizvoda od velikog značaja za Republiku Srpsku

U Trebinju je održana Konferencija “Brendiranje domaćih proizvoda-naše je bolje”. Istaknut je značaj brendiranja domaćih proizvoda, ali i brendiranje turističkih usluga, naročito u Trebinju, kao turističkom mjestu broj jedan u Srpskoj.

PROGRAM REFORME UMJESTO ANP-a: Definisana saradnja sa NATO-om, a ne članstvo

Dok u javnosti RS i FBiH već traju žučne polemike o Programu reforme koji će biti upućen u Brisel nakon imenovanja mandatara Savjeta ministara BiH, iako gotovo niko od aktera tih rasprava nije imao uvid u sadržaj ovog dokumenta, banjaluka.net saznaje šta su ključne dimenzije Programa. Podsjećamo, naš portal je još prije mjesec dana prvi

VIŠKOVIĆ: Prvo pročitati šta piše u dokumentu, pa onda komentarisati

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da dokument Program reformi BiH, koji je usvojilo Predsjedništvo BiH, ne prejudicira članstvo BiH u NATO, niti narušava vojnu neutralnost. “U dokumentu precizno piše da ne prejudicira članstvo u NATO. Bilo bi dobro da taj dokument, koji se zove Programske reforme BiH, Mirko Šarović, Branislav Borenović i