Vijesti 19.01.2022.

MUŠKARAC PRIJETIO DA ĆE SE OBJESITI: Hrabri policajci spriječili tragediju u Petrovu

ČITANJE: 1 minuta

Policajci iz Petrova, Stanko Stjepanović i Dejan Nedić juče su pravovremenom reakcijom spriječili šezdesetpetogodišnjeg muškarca sa područja ove opštine u namjeri da se objesi, piše Srpskainfo.

Portparol PU Doboj Dragana Kerkez rekla je da se Policijskoj stanici Petrovo juče oko 14.10 obratio čovjek koje je prijavio da će se ubiti vješanjem.

– Po navedenom su odmah postupili policijski službenici Policijske stanice Petrovo koji su ga i u dvorištu zatekli na ljestvama na visini od oko četiri metra sa vezanim konopcem oko vrata i on je konstantno  ponavljao kako će se ubiti – pojasnila je Kerkezova za Srpskainfo.

Nakon petnaestominutnog razgovora on je pristao da skine omču oko vrata i da siđe nakon čega je službenim vozilom odvezen u Dom zdravlja „Ozren“ u Petrovu, a potom prevezen u dobojsku bolnicu „Sveti apostol Luka“ gdje je zadržan na liječenju.

Kako Srpskainfo saznaje, Stjepanović je juče bio dežurni policajac i on se javio na telefon kada je ova osoba pozvala i rekla da ide da se objesi.

– Stjepanović je poznaje tog čovjeka i zna da se radi o labilnoj osobi i odmah je zajdno sa Nedićem otišao prema njegovoj kući i ubijedio da to ne učini – pojasanio je sagovornik Srpskainfo.

(N.S)