Magazin 14.10.2015.

Muškarci i njihove mane koje su zapisane u zvijezdama!

ČITANJE: 5 minuta
horoskop
U zvijezdama je zapisano sve, pa tako i sve mane vašeg muškarca. Otkrijte šta to vaši muškarci kriju od vas.

Ovan

Budimo realni, Ovan je jedno veliko dijete zarobljeno u telu odraslog čovjeka. Rijetko kad razmišlja o onome što i zašto čini. Rukovodi se slijepim impulsom. Vrlo je posesivan i ljubomoran. Umije da napravi svađu tamo gdje ne postoji nijedan razlog za istu. Muškarac Ovan je pravi majstor za pravljenje scena. Neće se libiti da vas otvoreno napadne čak i na javnom mjestu. Njemu to ne smeta. Takođe, on je vještinu pasivne agresije usavršio do maksimuma. Ako ste uradili nešto što mu se nikako nije dopalo, neće propustiti nijednu priliku da vam to prebaci! Generalno, ako sa Ovnom ulazite u vezu, očekujte bezbroj problema.

Bik

Budimo realni, Bikovi za sebe misle da su najpametniji. Takođe su, kao i Ovnovi, neskrajno ljubomorni. Ali za razliku od Ovna, Bik će svoju partnerku mučiti ignorisanjem i ćutanjem. Oni su pravi majstori da se naprave da je sve u redu. A, u stvari samo čekaju pravi trenutak pa da krenu u napad. Neće se smiriti sve dok ne priznate da su oni u pravu. Očigledno je da uz Bikove ide žena koja je rođena sa izuzetno niskim samopoštovanjem ili pak vrlo mudra žena.

Blizanci

Blizanci su prevrtljivi. Vole da su u centru pažnje. Uradiće sve ne bi li isprovocirali situacije u kojima će se žena osjetiti loše i da mora da se bori za njega! Vrlo su sebični, oni sami i njihov interes im je uvijek najpreči. Sa ženom vrlo lako, i bez ikakve griže savjesti, mogu biti iz čistog interesa. A, ako ne ide po njihovom, neće se libiti ni da u vašem smjeru upute salve pogrdnih riječi!

Rak

Bez obzira što je muško, Rak ne može da sakrije ženske osobine. Vrlo lako se uvrijedi a izuzetno teško prašta. Raku je ekstremno važno mišljenje koje okolina ima u odnosu na njega. Zato su i vrlo osjetljivi na bilo koje mišljenje, a pogotovo kritiku, koja dolazi od iste. Kad su ljuti u stanju su da budu i vrlo osvetnički raspoloženi.

Lav

Pažnja i samo pažnja. Lav je u stanju sve da zanemari ako se osjeća obožavano i ukoliko zna da je samo on apsolutni prioritet u vašem životu. Međutim, ako ikad nešto krene po zlu, ako se Lav osjeti ugroženo, znajte da se neće libiti da sebe opere na način da krivicu prebaci na vas! Jednostavno, Lav mora uvijek i svakoj situaciji da ispadne najbolji! Takođe, kad vidi da neko ne igra po taktu njihove muzike, umiju da budu vrlo naporni!

Djevica

Djevica uvijek mnogo očekuje. Ljestvica je kod njih stalno vrlo visoko podignuta. Skloni su da i za najmanju sitnicu kritikuju i sebe same a pogotovo svoje partnerke. Djevica je perfekcionista i sve mora da bude tačno onako kako ona zamisli, inače će biti užasno puno nevolja i komplikacija. Kad se zaljube, i te kako mogu da uhode svoje partnerke. Mogu da im dišu za vratom provjeravajući baš svaki njihov korak!

Vaga

Vaga je sveznajuća i, ono što svaka žena mora znati, muškarac vaga je ljepši i atraktivniji od nje. Nikad mu to nemojte dovoditi u pitanje. Iako je to malo čudno za mušakrca, ali Vage su opsjednute svojim izgledom. Takođe, žena koja je pored njih mora da bude tip-top, uvijek u svakoj prilici! Ukoliko ga žena sluša prilikom izbora garderobe i oblači se po njegovom ukusu, veće će biti na pola puta do njegovog srca. A u svakom drugom slučaju će otvoriti vrata haosa u relacijama sa njim!

Škorpija

Pripadnici ovog znaka nisu postojani u ljubavi. Za njih se može reći da im je priroda takva da idu sa cvijeta na cvijet. Oni su skloni flertu i aferama. Škorpija je veliki manipulator i savršen lažov! Ukoliko mu se na bilo koji način žena zameri, na oprost ne može da računa.

Strijelac

Da se razumemo, Strijelac je sam sebi uvijek broj 1. Iako će ženi reći i obećati svašta, pa čak i vječnu ljubav, on će samo vrebati bolju priliku. Koja, kad i ako mu se ukaže, istu će iskoristiti bez i najmanje griže savjesti. Pri tom će sam za sebe naći 1001 opravdanja i dobar razlog zašto je to uradio. Jer, strijelac je najčistiji, najmoralniji i najpametniji! Tako da, dok ste sa njim, ni slučajno mu ni na koji način ne pokušavajte držati bilo kakva “predavanja”!

Jarac

Jarac krije osjećanja kao zmija noge. Pred svoju partnerku je u stanju da postavi milion nemogućih očekivanja. On će je izluđivati time što govori jedno a radi nešto sasvim drugo. On će vas non-stop stavljati na razne testove. I, ono što morate znati o vašem Jarcu, to je da je on uvijek u pravu, ma šta bilo!

Vodolija

Vodolija će teško da prizna da je povrijeđena, ali kako je vrlo osvetoljubiva, očekujte da vam vrati dvostruko! Vodolija je izraziti individualac. Samo vrlo posebna žena može da zasluži da bude pored njega na duže staze! Vodolije ni sebe ne razumiju a kamoli druge. Vrlo su velike inatlije. Ali i izuzetni glumci. Tako da dobro pazite jer će uraditi sve da bi došli do svog cilja!

Ribe

Ribe su najnesebičniji znak u ljubavi. Onako kako Riba može da (za)voli, to ne umije niko! Ali, pune su strahova i to baš zato jer se plaše povređivanja. Svoje strahove će braniti, često neracionalnim optužbama! Stalno će ljubav svoje partnerke stavljati na test. Ribe su ljubomorne bez ikakvog razloga! Na to se svaka žena pored njih mora navići!

(Astrousluge.com)