Magazin 10.11.2015.

Muškarci, ovo su situacije kad je sasvim u redu da je prevarite!

ČITANJE: 3 minute
poklon
Definicija prevare bila bi – neiskreno ponašanje da bi se dobila prednost nad nekim – a muškarcima je potrebna ta prednost, jer nije tajna da je žene teško razumjeti i zadovoljiti.

Pet prilika u kojima vam je prevara potpuno dozvoljena i neophodna, samo iz ljubavi prema partnerki su:

Kada kući donesete pakovanje čokolade iako je ona na dijeti

Znate da je vaša partnerka na strogom režimu ishrane i da je posvećena skidanju kilograma. Isto tako znate da baš i nije zadovoljna svojim tijelom, ali vama je svejedno prelijepa.

Zato dođete kući s pakovanjem čokolade i, iako će se u početku ljutiti, znate da će otvoriti čokoladu i odgristi parče, a drugu polovinu će dati vama.

To je tačno ono što ste željeli da postignete ovom malom prevarom, da je vidite srećnu i opuštenu na trenutak.

Kad se trudite da izgledate savršeno, iako znate da će se i druge žene okretati za vama

Svi ljudi vole da izgledaju dobro i vole da se za njima okreću na ulici. Muškarci uživaju kad ih žene odmjeravaju isto kao što žene uživaju u muškoj pažnji.

Muškarci se trude da izgledaju što bolje zbog svojih ljepših polovina, jer znaju da njihova partnerka potajno uživa u tome da joj druge žene zavide.

U ovoj situaciji važno je zapamtiti da sve mora ostati na gledanju. Vi ste njeno vlasništvo, a lepo je kad neko želi ono što vi imate.

Kad se dogovorite koliko ćete potrošiti na međusobne poklone, a vi potrošite više

Dogovorili ste se o iznosu koji ćete potrošiti na poklone za Dan zaljubljenih ili Božić i znate da će se, ukoliko se ne budete držali dogovora, vaša partnerka osjećati krivom jer vam nije kupila nešto skuplje.

Međutim, isto tako znate da će, kad je prođe taj osjećaj, biti najsrećnija žena na svijetu. Cijeniće to što kraj sebe ima muškarca koji misli da ona zaslužuje najbolje.

Varajte svakom prilikom, bilo da se radi o godišnjici, praznicima ili Danu zaljubljenih i kupite vašoj partnerki savršen poklon. Ona će vas zbog toga obožavati.

Kad joj poremetite planove i odvedete je na put

Znate da vaša partnerka ima puno posla i malo slobodnog vremena. Ali, život je kratak, a posla će uvijek biti.

Varanje je dopušteno jer je volite više od života i s njom želite da podijelite nova iskustva i avanture. Namjera vam nije da joj smetate u poslu, već da je podržite tako što ćete joj omogućiti da se odmori.

Kad potajno ispitujete njene prijatelje i porodice u želji da joj priredite iznenađenje

Muškarci, svjesni ste da vaša partnerka voli iznenađenja. U ovoj maloj prevari mogu da vam pomognu njeni bližnji i upute vas u stvari o kojima ona potajno sanja, ali vam ih sama nikad ne bi otkrila.

Naravno da vam neće reći o kakvom vjenčanju mašta i kakav prsten želi. Tu nastupaju njene drugarice, sestra ili majka. Znate da je prevara bila uspješna kad, sa suzama u očima, pristane da podijeli život s vama.

Da li biste vi voljeli da ona vas ovako prevari? Napišite nam u komentarima šta bi vam se dopalo.

(Telegraf.rs / Net.hr)