MUZIČKA POSLASTICA Aleksandra Duende 10. novembra u Banjaluci

Rooster Aleksandra Duende

Banjaluku ovog vikenda očekuju brojna dnevna i noćna dešavanja. Između ostalog, stiže nam jedna od najtraženijih regionalnih DJ-eva, Aleksandra Duende. Ona će 10. novembra nastupiti u bivšem klubu Streamline, koji se u subotu specijalno otvara za ovu priliku.

Duende, prepoznatljiva po specifičnom stilu elektronske muzike u kome kombinuje različite pravce, od ranije je poznata banjalučkoj publici. Ona će nastupiti u sklopu serije žurki QQRIQ Club-a koje organizuje brend energetskog pića Rooster. Poslije žurki manjeg formata koje su organizovane po banjalučkim kafićima, Rooster oživljava i klupsku scenu našeg grada.

Ulaz na ovu žurku je moguć samo uz pozivnicu ili narukvicu koju možete preuzeti svaki radni dan u lokalu Igra mečka.

Zbog ograničenog broja mjesta rezervišite pozivnicu što prije, porukom u inbox na Rooster FB page-u.

SVJETSKI DAN BORBE PROTIV DIJABETESA U Srpskoj boluje oko 90.000 građana

U Republici Srpskoj od dijabetesa boluje od 90.000 do 100.000 ljudi, od kojih je 90 odsto oboljelo od dijabetesa tipa dva, a 10 odsto od dijabetesa tipa jedan, istakla je predsjednik Udruženja endokrinologa i dijabetologa Srpske Snježana Popović Pejičić, povodom Svjetskog dana borbe protiv dijabetesa. Pejičićeva je rekla da je Svjetski dan borbe protiv dijabetesa

SELESDONIO ABESO OJONO: Jedva čekam da zaigram za Borac

Posljednja dva mjeseca sa prvotimcima Borca redovno trenira dvadesetogodišnji fudbaler iz Ekvatorijalne Gvineje Selesdonio Abeso Ojono, a na Gradskom stadionu najavljuju da će u predstojećoj zimskoj pauzi sa njim biti potpisan profesionalni ugovor.