MUZIČKA POSLASTICA Aleksandra Duende 10. novembra u Banjaluci

Rooster Aleksandra Duende

Banjaluku ovog vikenda očekuju brojna dnevna i noćna dešavanja. Između ostalog, stiže nam jedna od najtraženijih regionalnih DJ-eva, Aleksandra Duende. Ona će 10. novembra nastupiti u bivšem klubu Streamline, koji se u subotu specijalno otvara za ovu priliku.

Duende, prepoznatljiva po specifičnom stilu elektronske muzike u kome kombinuje različite pravce, od ranije je poznata banjalučkoj publici. Ona će nastupiti u sklopu serije žurki QQRIQ Club-a koje organizuje brend energetskog pića Rooster. Poslije žurki manjeg formata koje su organizovane po banjalučkim kafićima, Rooster oživljava i klupsku scenu našeg grada.

Ulaz na ovu žurku je moguć samo uz pozivnicu ili narukvicu koju možete preuzeti svaki radni dan u lokalu Igra mečka.

Zbog ograničenog broja mjesta rezervišite pozivnicu što prije, porukom u inbox na Rooster FB page-u.

Na više od 30 lokacija u gradu novi asfalt i trotoari

Na više od 30 lokacija na širem gradskom području, ove godine će se izvoditi radovi na saobraćajnicama, pješačkim i biciklističkim stazama. Radovi i sredstva za njihovu realizaciju planirani su u okviru programa zajedničke komunalne potrošnje i uređenja građevinskog zemljišta Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

NOVA MJESTA ZA MALIŠANE Uskoro obnova i proširenje vrtića “Bubamara”

Obnova i proširenje vrtića „Bubamara“, koju je finansirala kompanija „Delta“, ušla je u završnu fazu, što će, po okončanju projekta, omogućiti dodatna mjesta za boravak još 25 mališana. Radi se o sanaciji i dogradnji postojećeg objekta, a sredstva u iznosu od 33.000 evra obezbjedila je „Delta“, u znak društvene odgovornosti prema lokalnoj zajednici u kojoj