Na Fejsbuku bi mogli zarađivati novac preko postova i klipova

fejsbuk
Iako se za mnoge to čini ostvarenjem sna, korisnici društvene mreže Fejsbuk bi uskoro mogli početi zarađivati objavljivanjem postova, fotografija i klipova.

Fejsbuk razmišlja o nekoliko različitih načina na koje korisnici mogu zarađivati novac putem njegove platforme, a koji uključuju brendirani sadržaj, reklame i slično.

Među drugim mogućnostima zarade je dugme “call to action”, kojim će korisnici iskazati svoje interese i pozvati svoje pratioce da daju donacije i slično.

“Još uvijek je veoma rano, ali smo odlučni da napravimo održive, dugoročne modele monetizacije za naše partnere”, izjavio je portparol Fejsbuka.

Ovo bi mogao biti veliki korak za Fejsbuk, jer korisnici postavljaju cjelokupan sadržaj, a kompanija zadržava sav novac. Ako u budućnosti bude dijelila dio ogromnog bogatstva sa korisnicima, može se očekivati povećanje broja korisnika i vremena koji provode na društvenoj mreži.

(Klix)

Brendiranje proizvoda od velikog značaja za Republiku Srpsku

U Trebinju je održana Konferencija “Brendiranje domaćih proizvoda-naše je bolje”. Istaknut je značaj brendiranja domaćih proizvoda, ali i brendiranje turističkih usluga, naročito u Trebinju, kao turističkom mjestu broj jedan u Srpskoj.

PROGRAM REFORME UMJESTO ANP-a: Definisana saradnja sa NATO-om, a ne članstvo

Dok u javnosti RS i FBiH već traju žučne polemike o Programu reforme koji će biti upućen u Brisel nakon imenovanja mandatara Savjeta ministara BiH, iako gotovo niko od aktera tih rasprava nije imao uvid u sadržaj ovog dokumenta, banjaluka.net saznaje šta su ključne dimenzije Programa. Podsjećamo, naš portal je još prije mjesec dana prvi

VIŠKOVIĆ: Prvo pročitati šta piše u dokumentu, pa onda komentarisati

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da dokument Program reformi BiH, koji je usvojilo Predsjedništvo BiH, ne prejudicira članstvo BiH u NATO, niti narušava vojnu neutralnost. “U dokumentu precizno piše da ne prejudicira članstvo u NATO. Bilo bi dobro da taj dokument, koji se zove Programske reforme BiH, Mirko Šarović, Branislav Borenović i