Vijesti 22.02.2017.

Na humanitarnom turniru prikupljeno 1.200 KM za rad javne kuhinje

ČITANJE: 1 minuta

Na humanitarnom turniru “Fudbalom do hljeba”, održanom u Sportskoj dvorani “Borik”, prikupljeno je 1.200 KM za rad javne kuhinje “Obrok ljubavi”.

– Imali smo uspješnu humanitarnu akciju. Sport je uvijek produhovljavao ljude, a na ovom turniru su sportisti pokazali kako imaju veliko srce. Uspjeli smo da od prikupljenih sredstava kupimo životne namirnice koje smo u 30 paketa podijelili socijalno ugroženim sugrađanima – rekli su u Udruženju građana “Mozaik prijateljstva” u okviru kojeg djeluje javna kuhinja “Obrok ljubavi”.

Direktor Sportske dvorane “Borik”, koja je suorganizator turnira, Manojla Zrnić je rekao da je u prvom planu bio humanitarni karakter ove smotre.

– Najvažnije je što su uspjeli da pomognu najugroženijim građanima kojima su podijeljeni paketi pomoći – kazao je Zrnić.

Treba reći da je prvo mjesto u malom fudbalu osvojila ekipa Sportsko društvo Kliničkog bolničkog centra. Drugo mjesto na turniru osvojila je ekipa Dvorana “Borik” i prijatelji, a treće mjesto pripalo je ekipi Galaktikos. Za najboljeg fudbalera turnira proglašen je Petar Zec, najbolji strijelac bio je Nemanja Jalić, a titula najboljeg golmana pripala je Nikoli Crnčeviću.

(glassrpske.com)