Vijesti 28.06.2022.

NA IZLETU DNS-a: Nešić u Prosari kod Gradiške zaigrao fudbal u čarapama

ČITANJE: 1 minuta

Poslije održanog govora, razmjene političkih stavova i iskustava te dobrog ručka, ohrabreni stanjem na terenu i procjenama šansi za oktobarske izbore, članovi gradiškog DNS odigrali su fudbalsku utakmicu na izletištu Pisarić, u Prosari.

Bez obzira što je većina iskusnih stranačkih kadrova oklijevala da na poljani pokaže fudbalsko umijeće, taj problem nije imao predsjednik Nenad Nešić.

On je prihvatio poziv da se iskaže u najpopularnijem sportu, mada nije imao sportsku opremu. Umjesto patika Nešić je igrao u čarapama i postigao nekoliko golova, zaradivši aplauz stranačkih kolega.

Uzalud je, prije toga Nešić pokušavao nagovoriti narodnog poslanika Danu Maleševića da i on zaigra.

– Ja nemam rezervnih čarapa, a ne mogu kući bos – pravdao se Malešević. Iz hladovine utakmicu su posmatrali Dragutin Rodić i Radislav Jovičić, visoki funkcioneri DNS.

Gradiški DNS-ovci Miroslav Vuković, Saša Lazić i Slavko Mekinjić takođe su izostali sa utakmice, držeći se po strani, u debeloj hladovini.

– Ne mogu u sandalama – kazao je Vuković dok je Saša Lazić, inače vozač Hitne pomoći imao drugačije opravdanje.

– Ja sam u pripravnosti, ako kome krene po zlu – kazao je Lazić dok se Slavko Mekinjić, uposlenik Gradske uprave Gradiška, zadovoljio ulogom u publici.

– Meni je zadovoljstvo da posmatram predsjednika koji je u snažnom naletu – povjerio se Mekinjić stranačkim kolegama, piše Srpskainfo.

(SB)

Oznake: DNS