Vijesti 03.03.2021.

Na Jahorini uhapšen Slobodan Milutinović “Snajper”

ČITANJE: 1 minuta

Slobodan Milutinović Snajper, vođa navijača Vojvodine, uhapšen je jutros na Jahorini, saznaje Nova.rs.

Milutinović je uhapšen u hotelu Vučko rano jutros. Istovremeno, u Novom Sadu je, kako nezvanično saznaje Nova.rs, uhapšen i njegov rođeni brat.

Milutinović se godinama povezivao sa kriminalom, reketiranjem i nasilničkim ponašanjem.

Ko je Snajper?

Novosađanin Slobodan Milutinović (35) zvani Snajper je kontroverzni čelnik Fudbalskog kluba Kabel, inače dobro poznat policiji. Za sedam godina su tri puta pokušali da ga ubiju i to svaki put postavljanjem eksploziva ispod automobile, pišu mediji iz Srbije.

U februaru 2020. godine u Novom Sadu eksplodirala je bomba postavljena ispod džipa porše kajen u kom se u tom trenutku nalazio Milutinović. On je u eksploziji povrijeđen, ali je preživio jer je postavljena bomba bila slabije razorne moći.

U novembru 2013. zapaljen je džip mercedes ML, koji se vodio na Milutinovićevu djevojku. Navodno se na meti piromana našao ne zbog tribina i prevlasti već zbog duga od 40.000 evra.

Krajem oktobra 2018. na meti piromana bio je džip volvo XC 90 koji je koristio Milutinović. Tada se spekulisalo da li je incident povezan sa dešavanjima oko FK Vojvodina navodi Blic.

(N.S)