Vijesti 03.03.2016.

Na koncertu “Za Natašu Vrebac” prodato 750 ulaznica

ČITANJE: 1 minuta
natasa vrebac
Na humanitarnom koncertu “Za Natašu Vrebac”, šesnaestogodišnju djevojku iz Kozarske Dubice kojoj je neophodno liječenje i transplantacija jetre u Italiji, prodato je oko 750 ulaznica po cijeni od sedam KM, potvrdila je danas izvršni direktor Udruženja mladih “Una” Svjetlana Bašić.

To udruženje organizovalo je sinoć humanitarni koncert, koji je održan pod pokroviteljstvom opštine Kozarska Dubica i Centra za informisanje i kulturu opštine.

– Koncert je nastavak humanitarne akcije koja je pokrenuta prije nekoliko godina, kako bi se pomoglo našoj mladoj sugrađanki čije je zdravstveno stanje sada iskomplikovala i plućna hipertenzija- saopštili su organizatori.

Prije nekoliko dana Nataša se sa majkom Violetom vratila iz Padove, gdje će uskoro ljekarski konzilijum odlučiti da li će uz transplataciju jetre morati da bude izvršena i transplantacija pluća.

U ranijim akcijama uspjelo se prikupiti oko 100.000 KM, ali za ukupne troškove liječenja neophodno je od 150.000 do 200.000 evra.

Svima koji su do sada pomogli na njenom putu ka ozdravljenju sinoć su zahvalile Nataša i njena majka Violeta Vrebac.

Direktor Centra za informisanje i kulturu opštine Kozarska Dubica Dijana Kondić potvrdila je da su kolektivne ulaznice za koncert kupili članovi “Of roud” kluba “Kozara”, fitnes centra “Inseniti”, te zaposleni u tom preduzeću.

Na koncertu su nastupili Katarina Grujić, Nadica Ademov, Andreana Čekić i dubički “Bum bend”, a svi koji nisu bili u prilici da kupovinom ulaznica pomognu Nataši Vrebac, mogu to uraditi uplatom pomoći na račun otvoren u Zber banci.

(Agencije)